Google anunță funcții noi pentru Waze și Google Maps

Google anunță funcții noi pentru Waze și Google Maps
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 aug 2024

Google își actualizează cele două aplicații de navigare - Google Maps și Waze - care ajung să ofere un set destul de consistent de funcții similare.

Este îmbunătățită, cu această ocazie, funcția de raportare din Google Maps, care, cu pictograme mai mari și mai ușor de accesat, începe să semene și mai mult cu funcționalitatea similară din Waze.

Urmărește-ne și pe Google News

La fel ca în cazul Waze, Google Maps permite raportarea incidentelor și evenimentelor din trafic, de la circulația lentă, la gropi și zone aflate în lucru.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Microsoft anunță că a rezolvat problemele care afectau Outlook și jocul video Minecraft CITEȘTE ȘI Microsoft anunță că a rezolvat problemele care afectau Outlook și jocul video Minecraft

Google Maps va avertiza ceilalți șoferi de pericolele care-i pot surprinde de-a lungul traseului și îi va încuraja să confirme sau să infirme existența acestora.

Cu aceeași ocazie, Google Maps va începe să indice intrarea clădirilor care constituie destinația finală a traseelor - clădirea va fi subliniată cu roșu, iar intrarea va fi colorată cu verde.

Waze, de cealaltă parte, primește suport pentru raportarea mai multor tipuri de camere video, precum cele care verifică purtarea centurii de siguranță sau au în vedere mașinile care merg, neregulamentar, pe benzile de autobuz.

De asemenea, Waze va începe să avertizeze utilizatorii cu privire la drumurile închise cu ocazia unor evenimente, precum concerte sau maratoane stradale.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
waze
google maps
navigare