Google a obținut suspendarea decizie din procesul cu Epic

Google a obținut suspendarea decizie din procesul cu Epic
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris ieri, 16:00

Un judecător federal a decis în favoarea Google, care ceruse suspendarea aplicării deciziei date în procesul cu Epic Games, ce forța compania să deschidă accesul la Play Store.

După decizia judecătorească recentă, prin care Google era obligat să deschidă accesul la magazinul său de aplicații vreme de trei ani, începând de la 1 noiembrie, Google a cerut și obținut suspendarea deciziei.

Urmărește-ne și pe Google News

Avocații gigantului american au susținut că timpul pentru punerea în aplicare a modificărilor este foarte scurt și că periclitează siguranța utilizatorilor.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Android 15, lansat oficial CITEȘTE ȘI Android 15, lansat oficial

Judecătorul James Donato a decis suspendarea aplicării în toate situațiile menționate de Google, cu o singură excepție - compania nu are voie să mai facă acorduri cu producătorii de telefoane sau operatorii pentru a bloca preinstalare magazinelor terțe de aplicații.

Chiar și fără deschiderea accesului la Play Store, această decizie poate deschide drumul magazinelor de aplicații terțe pentru Android, obstrucționate până acum de înțelegerile dintre Google și partenerii săi.

Această suspendare dă răgaz companiei americane până la judecarea unei suspendări pe termen lung, care va fi judecată de Curtea de Apel. Dacă va obține și acolo câștig de cauză, Google va avea, cel mai probabil, mai mulți ani la dispoziție să facă modificările decise după procesul cu Epic Games.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
proces
epic
android