Fortnite părăsește magazinul Samsung de aplicații

Fortnite părăsește magazinul Samsung de aplicații
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 iul 2024

După ce s-a certat și judecat cu Apple vreme de mai mulți ani, Epic anunță că popularul joc Fortnite nu va mai fi disponibil nici pe Galaxy Store.

Galaxy Store, magazinul de aplicații pus în funcțiune de Samsung pe propriile smartphone-uri, va pierde unul dintre cele mai căutate jocuri mobile.

Urmărește-ne și pe Google News

Epic a decis să retragă jocul Fortnite din cadrul Galaxy Store, după ce Samsung a făcut o serie de schimbări privind instalarea externă a aplicațiilor (sideloading).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
TikTok lansează o funcție de căutare a muzicii prin fredonare CITEȘTE ȘI TikTok lansează o funcție de căutare a muzicii prin fredonare

Începând cu One UI 6.1.1, sideloading este blocat în mod implicit. Utilizatorii care vor să instaleze aplicații din surse externe trebuie să intre la Settings și să activeze această opțiune.

Fortnite va fi disponibil, în schimb, în carul Epic Games Store, magazin de jocuri pentru smartphone-uri pe care compania urmează a-l lansa, probabil anul acesta, în Europa.

Epic va publica Fortnite și în unele dintre magazinele terțe care au început deja să funcționeze în Europa, grație noii legislații pentru piețe digitale. Printre altele, Fortnite va putea fi instalat din AltStore.

viewscnt
Afla mai multe despre
epic games
fortnite
samsung
smartphone