DOCUMENT Vodafone scumpește unele abonamente în România

DOCUMENT Vodafone scumpește unele abonamente în România
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 iun 2024

Vodafone România, operator local de telecomunicații mobile, a notificat clienții persoane juridice că, începând cu factura viitoare, va majora cu 8% tarifele practicate la abonamentele de servicii de telecomunicații, conform mesajului intrat în posesia Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania explică decizia prin majorarea constantă a costurilor de furnizare a serviciilor, fiind amintită și inflația, care s-a situat la 9,7% în 2023.

Alertă de la Booking - Inteligența artificială a adus o explozie a fraudelor la cazare CITEȘTE ȘI Alertă de la Booking - Inteligența artificială a adus o explozie a fraudelor la cazare

 

DOCUMENT Vodafone scumpește unele abonamente în România

Anul trecut, Vodafone Romania a consemnat o cifră de afaceri de 5,33 miliarde de lei, în creștere cu 13,7% față de anul precedent. Pierderea netă a companiei a urcat însă cu 49,5%, la 182,29 milioane de lei.

Noul primar din Azuga strânge semnături împotriva pasajului subteran de pe DN 1 CITEȘTE ȘI Noul primar din Azuga strânge semnături împotriva pasajului subteran de pe DN 1

Aproape 700 de salariați au părăsit compania în cursul anului 2023, numărul mediu al angajaților fiind de 2.289 persoane, de la 2.970 persoane în 2022.

Operatorul român este parte a grupului britanic de telecomunicații Vodafone.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
tarife
abonamente
persoane juridice