Arestarea lui Durov pare să ajute la popularizarea Telegram

Arestarea lui Durov pare să ajute la popularizarea Telegram
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 aug 2024

Aplicația Telegram se bucură de ușoare creșteri ale numărului de download-uri, cel puțin în anumite țări, după ce fondatorul Pavel Telegram a fost arestat în Franța.

Începând de luni, când majoritatea oamenilor s-au pus la curent cu evenimentele petrecute în decursul weekend-ului, Telegram a înregistrat o creștere a numărului de descărcări, conform Appfigures.

Urmărește-ne și pe Google News

Față de anul trecut, Telegram se bucură acum de un număr de instalări cu 4% mai mare, ceea ce a fost suficient pentru a propulsa aplicația în fruntea topurilor. Appfigures notează că creșterea Telegram pare să fie în plină desfășurare, iar cifrele vor mai crește.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri CITEȘTE ȘI Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri

În Statele Unite, după creșterea din ultimele zile, Telegram a ajuns să ocupe locul doi al categoriei Social Networking din App Store. În topul general, de pe 18, Telegram a juns acum pe locul 8.

Creștere Telegram este și mai vizibilă în Franța, acolo unde a fost arestat Durov. Aplicația este acum pe primul loc în categoria Social Networking și pe locul al treilea la general.

Pavel Durov a fost arestat sâmbătă în Franța, unde este acuzat că a permis desfășurarea pe Telegram a unei serii întregi de activități ilegale, precum trafic de droguri, spălare de bani și materiale cu abuzuri sexuale asupra copiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
arestare
pavel durov
telegram