FOTO Gigant japonez de peste 100 de ani a intrat în România

FOTO Gigant japonez de peste 100 de ani a intrat în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 4 sep 2024

Concernul japonez NSK, unul dintre cei mai mari furnizori de rulmenți pentru industria auto la nivel global și cel mai mare din Japonia, cu vânzări anuale de aproape 8 miliarde euro și peste 30.500 de angajați, se extinde în România, cu un birou la Ploiești din care va furniza servicii de vânzări și suport tehnic, relevă datele analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Ploieștiul a fost ales fiind apreciat drept unul dintre cele mai mari centre industriale din România, situat în apropiere de Aeroportul Henri Coandă- Otopeni.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Președintele celei mai mari platforme turce de e-commerce, primul decacorn din Turcia, având în spate gigantul chinez Alibaba, intrată în România la începutul anului prin reduceri agresive, vine la București CITEȘTE ȘI FOTO Președintele celei mai mari platforme turce de e-commerce, primul decacorn din Turcia, având în spate gigantul chinez Alibaba, intrată în România la începutul anului prin reduceri agresive, vine la București
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

FOTO Gigant japonez de peste 100 de ani a intrat în România

Pentru conducerea noului birou a fost ales Valentin Blănaru, de 15 ani Area Sales Manager în cadrul grupului.

Podster intră pe piața din România CITEȘTE ȘI Podster intră pe piața din România

FOTO Gigant japonez de peste 100 de ani a intrat în România

Înființată în urmă cu peste 100 de ani (1916), NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha) este un grup cotat la bursă japoneză, care a evoluat de la un furnizor regional de rulmenți cu bile la un mare furnizor de piese pentru automobile, cu prezență pe piața globală.

IFN-ul OMRO, controlat de Bogdan Ciobotaru, administrator la Leumi, First Bank și Digi, vrea să emită obligațiuni de două milioane de euro și să le listeze la bursă CITEȘTE ȘI IFN-ul OMRO, controlat de Bogdan Ciobotaru, administrator la Leumi, First Bank și Digi, vrea să emită obligațiuni de două milioane de euro și să le listeze la bursă

Astăzi, NSK are peste 30.500 de angajați în 144 centre din 30 de țări și produce zilnic aproximativ 3 milioane de rulmenți.

FOTO Gigant japonez de peste 100 de ani a intrat în România

În 1963 a fost deschisă prima filială europeană a NSK, la Düsseldorf (Germania), iar în 1976 a lansat prima unitate de producție europeană, în Peterlee (Anglia). Astăzi, NSK Europe are spații de producție în Anglia, Polonia și Germania, centre logistice în Țările de Jos, Germania și Anglia și centre tehnologice în Germania, Anglia și Polonia.

VIDEO Roboții încep să intre în case CITEȘTE ȘI VIDEO Roboții încep să intre în case

În 1990, NSK a achiziționat Grupul UPI, inclusiv renumitul producător european de rulmenți RHP, cu fabrica sa în Newark (Marea Britanie).

viewscnt
Afla mai multe despre
nsk
ploiesti
japonia
masini
rulmenti