FOTO Cargus, o nouă investiție în Târgu Mureș

FOTO Cargus, o nouă investiție în Târgu Mureș
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:07

Compania de curierat Cargus, preluat în 2019 de fondul privat de investiții Mid Europa Partners, și-a relocat depozitul din Târgu Mureș.

Noul depozit se întinde pe o suprafață de peste 4.500 de metri pătrați, dublă față de cea a locației anterioare. 

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO&FOTO Ion Țiriac pregătește un turn cu 14 etaje pe malul lacului CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Ion Țiriac pregătește un turn cu 14 etaje pe malul lacului
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Depozitul din Târgu Mureș va fi deservit de o echipă de 75 de angajați.

FOTO Cargus, o nouă investiție în Târgu Mureș

Cargus a anunțat recent că își extinde portofoliul prin lansarea unui serviciu internațional, permițând clienților săi să expedieze colete din România către destinații externe, precum Bulgaria și Grecia, în etapa inițială.

FOTO Alexandrion Group își întărește echipa de conducere CITEȘTE ȘI FOTO Alexandrion Group își întărește echipa de conducere

În prezent, compania are circa 3.000 de angajați și colaboratori.Cargus deține 5 centre naționale de sortare, 2 depozite gateway și 36 de depozite în toată țara. În plus, Cargus operează un centru logistic în Polonia pentru servicii de curierat internațional.

De la începutul anului 2019, Cargus face parte din Fondul de Investiții Mid Europa Partners, unul dintre cei mai activi investitori din România. 

FOTO Cargus, o nouă investiție în Târgu Mureș

viewscnt
Afla mai multe despre
cargus
depozit