Visual Fan, companie care a livrat recent 2 centrale fotovoltaice, vine cu dividende pentru acționari

Visual Fan, companie care a livrat recent 2 centrale fotovoltaice, vine cu dividende pentru acționari

Sursa foto: BVB

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 20 iun 2024

Firma care vinde produse sub marca Allview acordă un dividend cu randament de aproape 4% din câștigul anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Administratorul unic al companiei Visual Fan (ALW) a convocat pentru data de 26 iulie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și propunerea pentru distribuirea unor dividende în valoare de 4,00 milioane lei din rezervele de profit net aferente anului 2023. Din acestea, suma de 3,31 milioane lei ar urma să-i revină acționarului majoritar Lucian Peticilă, în contul participației sale de 82,83% din titluri.

Dividendul brut cu dată a plății 23 august este de 0,6000 lei/acțiune, calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de 14,9000 lei/acțiune al titlurilor cu simbolul Allview, oferă acționarilor un randament de 3,70%.

VIDEO Profit Piața de Capital.forum - Ediția a IV-a. Directorul BVB: Vrem să aducem mai mult real-estate pe bursă. Așteptăm reglementarea REIT-urilor CITEȘTE ȘI VIDEO Profit Piața de Capital.forum - Ediția a IV-a. Directorul BVB: Vrem să aducem mai mult real-estate pe bursă. Așteptăm reglementarea REIT-urilor

Divizia Allview Solar Energy, specializată în implementarea de soluții de energie verde și parte a Visual Fan, a anunțat la sfârșitul lunii trecute finalizarea cu succes și intr-un termen foarte scurt, a 2 proiecte pentru importante companii private din România. Primul proiect se referă la instalarea unei centrale fotovoltaice hibride, de 394,4 kWp, pe noul sediu din județul Ilfov, al unuia dintre cei mai mari distribuitori de materiale de construcții din România. Proiectul, de tip Full EPC, a constat în prestarea tuturor serviciilor de inginerie, proiectare, achiziție, montaj și punere în funcțiune, iar toate aceste etape au fost realizate în doar 2 luni și jumatate de la semnarea contractului.

Cel de-al doilea proiect a implicat instalarea unui sistem fotovoltaic, de 347,05 kWp, pentru o companie producăoare de mobilă din județul Maramureș. Proiectul, de tip Full EPC, a constat în prestarea tuturor serviciilor de inginerie, proiectare, achiziție, montaj și punere în funcțiune, iar întregul proces a fost finalizat în doar o luna și jumătate de la semnarea contractului.

viewscnt
Afla mai multe despre
visual fan
allview
bvb
bursa
dividende
centrale fotovoltaice