Millenium Insurance Broker își reduce drastic profitul la S1

Millenium Insurance Broker își reduce drastic profitul la S1

Sursa foto: BVB

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 aug 2024

Listat la cota pieței AeRO a BVB la începutul anului trecut, brokerul de asigurări Millenium afișează după primele 6 luni un câștig aproape înjumătățit, în pofida veniturilor în creștere.

Millenium Insurance Broker (MIB) a realizat în primul semestru venituri totale din exploatare de 34,90 milioane lei, în creștere cu 14,20% față de cele de 30,56 milioane lei în exercițiul financiar precedent. Performanța este obținută în contextul creșterii cu 11% a volumului primelor intermediate, a căror structură pe clase de business este publicată în raportarea semestrială.

Urmărește-ne și pe Google News

Millenium Insurance Broker își reduce drastic profitul la S1

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Cheltuielile totale de exploatare au fost la S1 de 33,70 milioane lei, cu 18,83% mai mari decât cele de 28,36 milioane lei din perioada similară a anului trecut. În același interval de raportare, rezultatul net s-a redus cu 43,41%, la 1,16 milioane lei, de la 2,05 milioane lei. Pe întreg anul trecut, profitul net a fost de 2,71 milioane lei.

Aquila – afaceri mai mari, profit mai mic la S1. Compania are în vedere noi achiziții CITEȘTE ȘI Aquila – afaceri mai mari, profit mai mic la S1. Compania are în vedere noi achiziții

Datoriile totale ale Millenium erau la data de 30 iunie de 7,29 milioane lei, cu 41,28% mai mari decât cele de 5,16 milioane lei de la sfârșitul anului 2023. Raportate la activele totale ale companiei,  de 16,54 milioane lei, acestea indică un grad de îndatorare de 44,08%.

Millenium Insurance Broker, companie unde grupul Autonom are o deținere de 37,25% din titluri, majorată cu peste 5% în această jumătate de an, s-a listat la începutul lui 2023 la cota pieței AeRO a Bursei de Valori București, unde la ultimul preț de închidere al titlurilor sale, de 17,00 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 35,45 milioane lei (7,12 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
millenium insurance broker
autonom
bvb
bursa
asigurari