Farmaceutica Remedia își mărește plafonul de creditare de la Banca Transilvania

Farmaceutica Remedia își mărește plafonul de creditare de la Banca Transilvania
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 17 iul 2024

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva își mărește marja de îndatorare.

Consiliul de Administrație al Farmaceutica Remedia (RMAH) a convocat pentru 21-22 august Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, primul punct pe ordinea de zi fiind aprobarea suplimentării facilității de credit acordată societății, de către Banca Transilvania, sub forma unui Plafon Global de Exploatare, cu suma de 10,00 milioane lei, la 100,00 milioane lei, de la 90,00 milioane lei, cu aprobarea constituirii sau menținerii garanțiilor aferente.

Urmărește-ne și pe Google News

Suma este la mai puțin de jumătate față de datoriile comerciale așa cum acestea au fost preyentate la ultimul bilanț, pentru sfârșitul lunii martie.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
EXCLUSIV Proiectul Contrapărții Centrale – poticnit în negocieri comerciale. Dincolo de licența Euronext, entitatea a fost îndrumată către o terță companie de tehnologie. Potențială creștere considerabilă a costurilor CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Proiectul Contrapărții Centrale – poticnit în negocieri comerciale. Dincolo de licența Euronext, entitatea a fost îndrumată către o terță companie de tehnologie. Potențială creștere considerabilă a costurilor

Activele totale ale Farmaceutica Remedia – care îl are ca acționar majoritar al companiei pe omul de afaceri Valentin-Norbert Țăruș, cu o participație de 81,44% din titluri – erau la data de 31 martie de 343,78 milioane lei, în creștere cu 8,87% față de cele de 315,76 milioane lei prinse în contabilitate la sfârșitul anului trecut.

În aceeași perioadă, datoriile totale au avansat cu 11,24%, la 272,42 milioane lei, de la 244,90 milioane lei, cea mai mare parte a acestor obligații, în echivalent 262,02 milioane lei, fiind reprezentată de datoriile la furnizori.

Compania este listată la Bursa de Valori București și la ultimul preț de închidere, de 0,7860 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 75,05 milioane lei (15,11 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
farmaceutica remedia
bvb
bursa