Compania de IT Fort, din grupul Bittnet, vine deja cu repartizare de cash către acționari

Compania de IT Fort, din grupul Bittnet, vine deja cu repartizare de cash către acționari

Sursa foto: BVB

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris miercuri, 07:52

Listată în luna mai, compania Fort acordă un dividend cu randament mai mic de 2%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la compania de securitate cibernetică Fort (4RT) a aprobat distribuirea de dividende în valoare de 1,01 milioane lei. Din această sumă, aproape 600.000 de lei vor merge către Bittnet Systems, în contul participației sale de 58,86% din titluri.

Nu este o mișcare surprinzătoare. Compania, care s-a listat la jumătatea lunii mai la cota pieței AeRO a Bursei de Valori București, a dat indicații investitorilor că urmează să aibă o politică de repartizări de cash și că prima distribuție va fi chiar în a 2-a parte a acestui an. „Ne dorim foarte mult să avem aproape acționarii noștri și sperăm că, în viitor, dividendele pe care le vom acorda vor fi în ton cu așteptările lor”, spunea CEO-ul Vladimir Ghiță în ziua listării.

CONFIRMARE OMV Petrom a semnat documentele de prelungire a licenței și de preluare a participației Total în zăcământul Han Asparuh din Bulgaria CITEȘTE ȘI CONFIRMARE OMV Petrom a semnat documentele de prelungire a licenței și de preluare a participației Total în zăcământul Han Asparuh din Bulgaria

Dividendul brut cu dată a plății 20 august este de 0,9900 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de pe bursă, de 47,80 lei/acțiune, acesta oferă acțioanrilor un randament de 1,91%.

viewscnt
Afla mai multe despre
fort
bittnet systems
bvb
bursa
dividende