MedLife deschide o nouă unitate sub conceptul MindCare

MedLife deschide o nouă unitate sub conceptul MindCare
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iun 2024

Rețeaua de servicii medicale private MedLife dă startul extinderii la nivel național a centrelor dedicate sănătății mintale prin inaugurarea primului Centrul de Excelență MindCare în Constanța. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

MindCare este un centru de excelență în sănătate mintală care adresează toate categoriile de vârstă - adulți, copii și adolescenți. 

Centrul de la Constanța este a doua unitate sub brandul MindCare. Până la finalul anului reprezentanții MedLife estimează deschiderea a altor 3 unități în țară, iar pe termen mediu și lung compania își propune să dezvolte o rețea la nivel național.

OMV Petrom investește 3 sferturi de miliard de euro în ″combustibili sustenabili″ CITEȘTE ȘI OMV Petrom investește 3 sferturi de miliard de euro în ″combustibili sustenabili″

MedLife operează cea mai extinsă rețea de clinici, una din marile rețele de laboratoare medicale, spitale generale și specializate și are cea mai mare bază de clienți corporate pentru Pachete de Prevenție în Sănătate din țară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
mindcare