FOTO Un spital din România a devenit prosumator

FOTO Un spital din România a devenit prosumator
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iul 2024

Spitalul de Dermatologie-Venerologie Bioderm Hospital din Săftica (Balotești, județul Ilfov), inaugurat în luna martie a acestui an, anunță finalizarea tranziției la energie verde. Consumul intern al unității este asigurat în proporție de 100% de parcul fotovoltaic propriu.

De asemenea, parcul auto al Bioderm are în componență în proporție de 50% autoturisme electrice, alimentate tot din parcul fotovoltaic.

Urmărește-ne și pe Google News
Demisii în bloc la Spitalul Județean din Oradea. Medicii susțin că se află în incompatibilitate. Aceștia ar fi și administrator în firme private aflate în proprietatea lor CITEȘTE ȘI Demisii în bloc la Spitalul Județean din Oradea. Medicii susțin că se află în incompatibilitate. Aceștia ar fi și administrator în firme private aflate în proprietatea lor
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Parcul spitalului cuprinde 242 panouri fotovoltaice care produc aproximativ 100kwh (96,8). Consumul propriu este acoperit 100%, suplimentul injectându-se în rețeaua națională (prosumator), după încărcarea bateriilor de stocare. Spitalul deține, de asemenea, ca back-up, un generator de mare putere pentru curent electric.

În primăvară, Bioderm a deschis un spital privat de dermatologie în zona de nord a Capitalei, în urma unei investiții de 500.000 euro și anunță planuri de extindere cu unități de dermatologie la nivel național, în orașele Galați, Pitești, Târgoviște, Focșani și Constanța.

FOTO Un spital din România a devenit prosumator

Grupul de clinici Bioderm a fost fondat în 1992 de doctorul Lucian Russu în București, ajungând în prezent la o rețea care cuprinde 3 unități de dermatologie și noul spital de dermatologie – Bioderm Hospital. 

FOTO Un spital din România a devenit prosumator

viewscnt
Afla mai multe despre
bioderm
spital