Wiiz Air simte momentul și intră rapid cu tarife speciale pe nișa eliberată temporar în România de Aeroitalia

Wiiz Air simte momentul și intră rapid cu tarife speciale pe nișa eliberată temporar în România de Aeroitalia
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 19:32

Compania aeriană maghiară Wizz Air intră rapid pe nișa eliberată temporar de Aeroitalia și anunță că vine cu tarife speciale pentru călătorii afectați de suspendarea rutelor acestei companii către România, în special pe cele care leagă Roma Fiumicino de București și Bacău, precum și Bacău de Bergamo Orio al Serio. 

Tarifele speciale pe aceste rute sunt valabile între 4 și 30 noiembrie, inclusiv, în funcție de disponibilitate pentru fiecare zbor. 

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO&VIDEO Umbrărescu primește ajutor din Bosnia la „tunelurile pentru urși”. Singura porțiune lipsă de la Sibiu la granița cu Ungaria CITEȘTE ȘI FOTO&VIDEO Umbrărescu primește ajutor din Bosnia la „tunelurile pentru urși”. Singura porțiune lipsă de la Sibiu la granița cu Ungaria
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Tarifele speciale sunt:
De la Roma Fiumicino către Bacău la 24,99 euro
De la Bacău către Bergamo Orio al Serio la 14,99 euro
De la București către Roma Fiumicino la 24,99 euro

Aeroitalia, companie aeriană italiană fondată în 2022 și care în primăvară a preluat integral compania românească Air Connect, pentru a se extinde pe piața regională, suspendă, începînd din noiembrie, cursele spre România.

Compania opera zboruri din București și, din vară, din Bacău.

„Această decizie strategică ne permite să realocăm resurse pentru a răspunde cererii tot mai mari de pe piața internă italiană”, argumentează compania.

FOTO Un nou tren de metrou Alstom a ajuns în depoul Metrorex. \ CITEȘTE ȘI FOTO Un nou tren de metrou Alstom a ajuns în depoul Metrorex. "În ordine alfabetică: Giurgiu, Ilfov, Sălaj și Teleorman. Nu este o lecție de geografie!"

Zborurile către România vor fi relua, în mod regulat, la sfârșitul lunii martie 2025.

AirConnect, preluată recent de Aeroitalia, și-a început oficial activitatea în martie 2023, după mai multe amânări succesive.

Compania opera inclusiv curse interne, din București spre Sibiu, Târgu Mureș, Baia Mare, Suceava.

Tesla a oprit uzina din Berlin, abia deschisă CITEȘTE ȘI Tesla a oprit uzina din Berlin, abia deschisă

Conducerea executivă AirConnect a fost formată din Dorin Ivașcu, Președinte al Consiliului de Administrație (proprietarul Regional Air Suport SRL, care și-a adjudecat contractul de achiziție publică privind asigurarea serviciilor de navigație aeriană la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav), Tudor Constantinescu, Director General (ex-Membru Board Blue Air) și Florin Necula, Director Operațional (proprietar și managing partner al Ras Technic).

Aeroitalia a fost anunțată tot în primăvara 2023 ca prima companie care va opera zboruri regulate pe Aeroportul Internațional București Băneasa - „Aurel Vlaicu”.

Compania operează o flotă de opt aparate Boeing 737-800 și un aparat Boeing 737-700 către destinații europene, adăugând acum două aeronave ATR 72-600, operate de AirConnect.

Este condusă de Marc Bourgade (președinte), expert bancher francez în sectorul finanțării companiilor aeriene, German Efromovich (membru al Consiliului de Administrație), antreprenor sud-american, și profesorul universitar Gaetano Intrieri (director executiv), unul dintre experții de top din sectorul transportului aerian european.

viewscnt
Afla mai multe despre
airconnect
zboruri tip charter
aeroitalia