Ministrul Transporturilor, nemulțumit de ritmul de lucru de pe Centura Sud a Craiovei: Îi atenționez să schimbe modul de lucru și să mărească ritmul. Nu e rolul meu ca ministru să reziliez contracte, dar nici să accept la nesfârșit acest ritm

Ministrul Transporturilor, nemulțumit de ritmul de lucru de pe Centura Sud a Craiovei: Îi atenționez să schimbe modul de lucru și să mărească ritmul. Nu e rolul meu ca ministru să reziliez contracte, dar nici să accept la nesfârșit acest ritm
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2024

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că este nemulțumit de ritmul de lucru de pe Centura Sud a Craiovei și a atenționat constructorul italian să mărească ritmul de lcuru. ”Nu e rolul meu ca ministru să reziliez contracte, dar nici să accept la nesfârșit acest ritm”, a transmis ministrul.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și premierul Marcel Ciolacu sunt în vizită de lucru la Craiova, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO&FOTO Constructorul turc mobilizat pe Autostrada Ford a adus aproape 400 muncitori și asigură din nou - poate termina mult mai devreme. \ CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Constructorul turc mobilizat pe Autostrada Ford a adus aproape 400 muncitori și asigură din nou - poate termina mult mai devreme. "Doar ceva catastrofal i-ar putea împiedica."
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

”O parte de care nu sunt mulțumit și trebuie să o spun – ritmul în care merge restul pe Centura de Sud a Craiovei. Sunt undeva la 80%, nu sunt mulțumit, și așa cum aici (Drumul Expres Craiova – Pitești – n..r) am luat decizia să reziliez contractul în urmă cu un an și am făcut foarte bine (...) nu am să ezit să fac același lucru pentru Centura Sud, cum am făcut și la Centura Timișoarei”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu.

Acesta a transmis un avertisment firmei care realizează lucrările: ”Eu îi atenționez să schimbe modul de lucru și să mărească ritmul de lucru. Nu e rolul meu ca ministru să reziliez contracte, dar nici să accept la nesfârșit aest ritm de lucru”.

Centura de Sud a Craiovei, respectiv proiectul ”Execuție lucrări pentru obiectivul Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56 – DN 55 – DN 6”, a fost atribuită în 14 ianuarie 2022 constructorului italian Rizzani De Eccher, valoarea contractului fiind 160.147.677 lei fără TVA.

“Construcția Centurii de Ocolire Craiova Sud DN56-DN55-DN6” se referă la construirea a 9,889 km de drum, 1 pod, 2 pasaje, 1 parcare de scurtă durată și 2 intersecții giratorii.

”Implementarea obiectivului de investiție contribuie la sporirea mobilității și asigurarea conectivității regiunii din zona de incidență a proiectului cu regiunile învecinate”, a transmis CNAIR, la momentul lasării licitației.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
centura
craiova