Marcel Ciolacu: Cumpărăm 58 de trenuri electrice noi, în valoare de peste 3,3 miliarde de lei, din bani europeni

Marcel Ciolacu: Cumpărăm 58 de trenuri electrice noi, în valoare de peste 3,3 miliarde de lei, din bani europeni
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:06

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că România va cumpăra 58 de trenuri electrice noi, în valoare de peste 3,3 miliarde de lei, bani europeni, și că prin această investiție vor fi interconectate 13 municipii reședință de județ.

”Aprobăm, așadar, un proiect major de investiții ce conectează mari centre urbane prin transport feroviar modern. Cumpărăm 58 de trenuri electrice noi, o investiție de 3,3 miliarde de lei din bani europeni. 13 municipii reședință de județ vor fi interconectate, printre această investiție. Vorbim de Brașov, Craiova, Brăila, Galați, Bacău, Focșani, Arad, Deva, Alba Iulia, Cluj-Napoca și Oradea”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO&FOTO Corespondență din Paris - Carlos Tavares, șeful Stellantis, a vrut să vadă noul Bigster. Francezii au dat năvală la standul Dacia CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Corespondență din Paris - Carlos Tavares, șeful Stellantis, a vrut să vadă noul Bigster. Francezii au dat năvală la standul Dacia
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

El a anunțat și un alt proiect de infrastructură, varianta de ocolire a orașului Buftea, scrie News.ro.

”Și în privința infrastructurii rutiere avem un proiect important, varianta de ocolire a orașului Buftea. Este o investiție de peste 515 milioane lei, extrem de necesară pentru finalizarea Autostrada de Centură A0”, a  transmis premierul.

viewscnt
Afla mai multe despre
marcel ciolacu
trenuri