FOTO Aviz pentru un nou drum expres în România

FOTO Aviz pentru un nou drum expres în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iul 2024

Autoritățile anunță că a fost avizat traseul final al Drumului Radial 9 – Sud Expres, legat de capitală, în lungime de 14 kilometri.

Astfel, a fost avizat în Consiliul Tehnico-Economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR varianta finală de traseu pentru Drumul Radial 9 – Sud Expres, în faza Analizei Multicriteriale 2. La alegerea alternativei de traseu, s-a ținut cont de realizarea conexiunii drumurilor la rețeaua de infrastructură existentă, dar și de conexiunea cu infrastructura de transport în curs de dezvoltare – Autostrada Bucuresti A0 și Centura București.

Urmărește-ne și pe Google News
LISTA Declarație la nervi - Mărcile Stellantis în pericol să fie închise CITEȘTE ȘI LISTA Declarație la nervi - Mărcile Stellantis în pericol să fie închise
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Acesta anunță că traseul va fi: Drumul Bercenarului (Sector 4) și Bulevardul Metalurgiei (Sector 4), supratraversare CF și DNCB – Nod între DR9, DNCB și A0 – supratraversare A0 – legătură cu Strada Sfânta Ana (Berceni/Vidra) – Intersecție cu DJ401 Vidra.

Proiectatului i s-au cerut: 4 benzi de circulație (câte 2 benzi pe sens), 2 zone de acostament, 4 zone de siguranță cu parapeți, piste de biciclete, trotuar pietonal.

Ryanair pierde în fața Austrian Airlines CITEȘTE ȘI Ryanair pierde în fața Austrian Airlines

Drumul Radial 9 – Sud Expres are o lungime de 14 km și va realiza conexiunea între localitatea Vidra – Autostrada A0 – DNCB – Bulevardul Metalurgiei/Gara Progresu.

FOTO Aviz pentru un nou drum expres în România

”Implementarea drumurilor radiale este asigurată de Consiliul Județean Ilfov și PMB, prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București ADIZMB, în baza unui protocol de colaborare încheiat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR. ”Orbital București” prevede realizarea a 8 drumuri radiale, al cărui scop constă în conectarea unor artere importante ale Municipiului București și Centura Capitalei cu Autostrada Bucureștiului A0, intersectând 30 localități din zona metropolitană”, a mai transmis secretarul de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
drum expres
autostrada