Acțiunile Snap explodează după rezultate peste așteptări

Acțiunile Snap explodează după rezultate peste așteptări
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2024

Acțiunile părintelui Snapchat, Snap, au crescut cu 26%, rețeaua de socializare anunțând că veniturile din T1 au crescut mai mult decât se aștepta în ultimul trimestru, la 1,195 miliarde de dolari, în creștere cu 21% față de 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Snap a raportat o pierdere netă de doar 19 cenți pe acțiune (305 milioane dolari), așteptările analiștilor fiind pentru o pierdere de 26 cenți pe acțiune. Anterior, pierderea a fost de 329 milioane dolari.

Vânzările de 1,19 miliarde de dolari au depășit, de asemenea, estimarea de doar 1,12 miliarde de dolari.

Microsoft - venituri și profit peste așteptări CITEȘTE ȘI Microsoft - venituri și profit peste așteptări

Compania a raportat, de asemenea, un câștig ajustat înainte de dobândă, taxe, depreciere și amortizare de 45,66 milioane dolari. 

Cifrele sunt cu mult peste prognozele de pe Wall Street, ca și rezultatul legat de utilizatorii activi zilnic, care au atins 422 de milioane persoane.

Prada și-a eclipsat rivalii în primul trimestru cu o creștere de 16% a vânzărilor, susținute de brandul Miu Miu CITEȘTE ȘI Prada și-a eclipsat rivalii în primul trimestru cu o creștere de 16% a vânzărilor, susținute de brandul Miu Miu

Snapchat+ a crescut la peste 9 milioane de abonați în T1.

viewscnt
Afla mai multe despre
snap
actiuni