Suciu Popa anunță trei promovări în cadrul echipei. Numele fresh, pline de inspirație și perseverență, în drumul spre succes

Suciu Popa anunță trei promovări în cadrul echipei. Numele fresh, pline de inspirație și perseverență, în drumul spre succes
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris joi, 12:04

Casa de avocatură Suciu Popa, una dintre cele mai activ implicate societăți în cazuri complexe, cu preponderent în domenii precum Energy, M&A, Dispute Resolution, anunță promovările a trei colegi „excepționali, care au demonstrat dăruire, expertiză și leadership de neegalat.”

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Noemi Siman – Promovată la funcția de Counsel

Noemi și-a arătat constant perspicacitatea juridică profundă și un ochi aprofundat pentru detalii. Gândirea ei strategică și angajamentul față de succesul clienților au făcut din ea un atu de neprețuit pentru echipa Suciu Popa. Suntem încântați să o vedem în continuare să exceleze și să ne inspire pe toți în noul ei rol.

Roxana Ioncu – Promovată în funcția de Managing Associate și Business Development Manager

Abordarea dinamică și mentalitatea inovatoare a Roxanei au stabilit noi standarde în practica noastră. Capacitatea ei de a stimula dezvoltarea afacerii în timp ce oferă servicii excepționale pentru clienți este cu adevărat lăudabilă. Așteptăm cu nerăbdare conducerea ei continuă și noile oportunități interesante pe care le va aduce.

Lucia Alexe – Promovată în funcția de Managing Associate

Devotamentul Luciei și înțelegerea profundă a problemelor juridice complexe i-au câștigat această promovare binemeritată. Spiritul ei de colaborare și căutarea neîncetată a excelenței au avut un impact semnificativ atât asupra echipei noastre, cât și asupra clienților. Suntem nerăbdători să o vedem în continuare contribuțiile sale în această nouă calitate.

Suntem încrezători că succesul lor continuu ne va inspira pe toți și ne va conduce firma către noi culmi.

Despre Suciu, Popa & Asociații

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
suciu popa
avocat