Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța

Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris miercuri, 11:58

Casa de avocatură Filip & Company a asistat BayWa r.e România în procesul de achiziție a parcului fotovoltaic White Gate cu o putere de aproximativ 46 MWp, situat în județul Constanța.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„În contextul schimbărilor climatice, dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă este esențială. România are un potențial imens în domeniul energiei solare și este vital să valorificăm aceste resurse pentru a asigura un viitor mai curat și mai sustenabil. Achiziția acestui parc fotovoltaic de către BayWa r.e. marchează un pas important în consolidarea infrastructurii energetice regenerabile din România. Suntem bucuroși că am avut ocazia să lucrăm alături de echipa BayWa r.e  în această tranzacție și le mulțumim pentru încredere,” a declarat Ioana Roman, partener și coordonatoarea departamentului de Real Estate din cadrul Filip & Company.

Echipa implicată în această achiziție a fost coordonată de Ioana Roman (partener) și i-a inclus pe Lavinia Cazacu (associate), Ilinca Porojan (associate), Simona Rezuș (associate), Valeriu Iliescu (associate), Camelia Ianțuc (senior associate), Marius Gheldiu (associate), Irina Oprea (senior associate) și Mădălina Cristache (associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacțiile semnificative de fuziuni & achiziții din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacții de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni și achiziții complexe, de foarte multe ori, cel puțin una dintre părți a primit consultanță juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practicile de Fuziuni și achiziții și Energie și Resurse naturale atât la nivel de echipă cât și individual.

Filip & Company

Filip & Company este una din societățile de avocatură de top din România care furnizează asistență de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializați în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocații Filip & Company au experiență elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură și concesiuni, fuziuni și achiziții, energie, drept societar, imobiliar, concurență, finanțări și piață de capital dar și dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză și echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
filip & company
white gate