ASD, 25 de ani de activitate. Legal Marketing, Partener Media Principal

ASD, 25 de ani de activitate. Legal Marketing, Partener Media Principal
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 iul 2024

Asociația Studenților în Drept, reprezentată prin Alexandra Guramba, Președinte al asociației, a celebrat în cadrul Galei organizate în seara de 7 Iulie, 25 de ani de activitate. Cunoscând o evoluție rapidă, cu un impact pozitiv asupra celor pe care îi reprezintă, ASD și-a reconfirmat faptul că misiunea ei este una importantă, ecoul muncii, al seriozității fiind încununat în zecile de proiecte finalizate, numărul din ce în ce mai mare de membrii (peste 600 până în prezent) și departamentele pe care le-au creat (în număr de șapte).

Partenerii evenimentului au declarat faptul că vor susține această asociație și se vor implica în activitățile desfășurate.

Urmărește-ne și pe Google News

Legal Marketing este, începând din acest an, Partener Media Principal al Asociației. Printre parteneri s-au numărat: Mușat & AsociațiiNNDKP, Filip & CompanyJGVPSBHCMSGuia Naghi & AsociațiiBanca Transilvania.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Unul dintre momentele emoționante la care sala s-a ridicat în picioare, a fost cel dedicat Teodorei Tudose, o tânără a cărei destin a fost mai presus decât viața însăși, spiritul și exemplul ei motivând generațiile actuale.

Despre ASD

Apărută în 1999, ca „o voce a studenților”, Asociația cunoaște o evoluție rapidă, având un impact pozitiv în rândul celor pe care și-a propus să îi reprezinte.

În 25 de ani, ASD crește semnificativ la nivel departamental, iar o evoluție semnificativă se poate observa și în ceea ce privește componența. Pornind de la un număr de 10-15 membri, astăzi, datorită impactului pozitiv pe care Asociația îl are asupra studenților, numărul membrilor acesteia depășește 600.

Asociația funcționează conform statutului întocmit și acceptat de către membrii acesteia, nefiind afiliată politic sau religios. În subsidiar, fiecare departament are propriul regulament de organizare și funcționare. În ciuda delimitării departamentelor, există proiecte interdepartamentale, mai ales atunci când ASD este aleasă pentru organizarea unor evenimente de anvergură, precum conferințe de talie națională.

Scopul Asociației constră în organizarea unor proiecte destinate studenților, promovându-le ideile. Cele șapte departamente de activitate, Academic, Activități Sociale, Fundraising, Marketing & PR, Practică Juridică, Relații Externe și Resurse Umane, desfășoară proiecte atât individual, la nivel de departament, cât și la nivel de asociație, prin colaborare interdepartamentală.

În calitate de unicӑ asociație reprezentativӑ a Facultӑții de Drept din cadrul Universitӑții din București și de membru al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Asociația Studenților ȋn Drept și-a consolidat rolul de intermediar ȋntre studenți, cadre didactice și organele de conducere. Acest rol se concretizează, ȋn principal, prin reprezentarea la nivelul Consiliului Facultății de Drept și Senatului Universității din București.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
legal marketing
asd