AmCorp trece întreaga activitate imobiliară sub umbrela Venus Capital Investment. Maria Iancu va coordona toate afacerile pe acest segment

AmCorp trece întreaga activitate imobiliară sub umbrela Venus Capital Investment. Maria Iancu va coordona toate afacerile pe acest segment

Maria Iancu

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2024

Investitorul și dezvoltatorul AmCorp, entitate constituită ca un grup de companii cu afaceri în multiple domenii de activitate, a decis transferul tuturor proiectelor și serviciilor imobiliare sub umbrela Venus Capital Investment.

Întreaga activitate din sectorul de real estate urmează a fi condusă de Maria Iancu, care până acum deținea funcția de Business Development Director în cadrul AmCorp. Cu peste zece ani de experiență în vânzări, dezvoltarea afacerii, managementul riscului și activități financiar-bancare, Maria Iancu va coordona operațiunile companiei, echipa, planurile de dezvoltare și strategiile de investiție.

Urmărește-ne și pe Google News
Flaros a lansat ridicarea unui bloc CITEȘTE ȘI Flaros a lansat ridicarea unui bloc
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Noua divizie a AmCorp va reuni atât proiectele dezvoltate pe cont propriu (în sectorul rezidențial, de retail sau logistic-industrial), cât și componenta de land banking. Aceasta din urmă va continua să joace un rol foarte important în activitatea grupului, prin sporirea portofoliului actual, ce însumează circa 550 de hectare de teren. La toate acestea se vor adăuga, însă, și serviciile de consultanță, project management și, respectiv, property management oferite partenerilor interesați de dezvoltarea unor proiecte în domeniul imobiliar.

Sub conducerea directă a AmCorp vor rămâne proiectele și serviciile furnizate în domeniul energiei regenerabile (sub brandul deja consacrat Everready), alături de cele din domeniul agriculturii și, respectiv, al agrementului și ospitalității (unde se încadrează și parcul acvatic Divertiland Water Park). De menționat este faptul că reprezentanții grupului au, în momentul de față, planuri de creștere și dezvoltare în toate aceste direcții de activitate.

AmCorp (Asset Management Corporation) este un grup cu o prezență de peste 18 ani în România, timp în care a derulat investiții de amploare și a gestionat multiple proiecte, în diferite sectoare ale pieței imobiliare, dar și conexe acesteia. Venus Capital Investment reprezintă divizia imobiliară a grupului, care se ocupă de gestionarea propriilor dezvoltări (rezidențiale, logistice, de retail), dar oferă și servicii specializate de consultanță, planificare și management (în construcții, dar și al proprietăților) partenerilor care vor să activeze în domeniul real estate-ului.

viewscnt
Afla mai multe despre
amcorp
venus capital investment