Serviciul online Steam își cenzurează oferta la cerea Rusiei

Serviciul online Steam își cenzurează oferta la cerea Rusiei
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 13:16

Roskomnadzor, Agenția federală responsabilă de monitorizarea, controlul și cenzura mass-media ruse, a anunțat eliminarea tuturor materialelor interzise în Federația Rusă de către serviciul Steam, scrie Interfax.

Serviciul online de distribuție de jocuri și programe pe calculator Steam, la solicitarea Roskomnadzor, a eliminat din resursele sale toate materialele interzise în Federația Rusă, a anunțat Serviciul de presă al Roskomnadzor.

Urmărește-ne și pe Google News
Al Pacino - dezvăluire surprinzătoare: Am avut 50 milioane dolari, o schemă Ponzi și un contabil m-au lăsat cu nimic! CITEȘTE ȘI Al Pacino - dezvăluire surprinzătoare: Am avut 50 milioane dolari, o schemă Ponzi și un contabil m-au lăsat cu nimic!
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Steam a respectat cerințele legii federale privind eliminarea informațiilor interzise. Link-urile către 11 pagini de internet incluse anterior în Registrul de informații interzise în Rusia vor fi excluse. În total, platforma a eliminat peste 260 materiale care conțin conținut ilegal”, a precizat Roskomnadzor. Roskomnadzor a mai precizat că 11 pagini cu conținut ilegal au fost eliminate de serviciu, în ultima săptămână. Roskomnadzora adăugat că anterior a înregistrat plasarea de conținut ilegal de către acest serviciu pe resursa sa, după care a introdus link-uri către astfel de materiale în Registrul unificat al informațiilor interzise, arată Rador.

„Unele instituții de presă au interpretat în mod greșit includerea unor pagini individuale ale unei resurse în registru cum ar fi blocarea unor astfel de pagini sau chiar a întregului serviciu, atragem atenția presei asupra inadmisibilității publicării de informații neverificate”, a precizta Serviciul de presă al Roskomnadzor. Roskomnadzor a anunțat că potrivit art. 15.1 din Legea nr. 149-FZ, după includerea unui link în Registrul unificat al informațiilor interzise, ​​o astfel de pagină de internet nu este blocată automat – se trimite o solicitare furnizorului de găzduire și proprietarului resursei de internet pentru a elimina informațiile interzise.

Steam este un serviciu online de distribuție digitală de jocuri și programe pe calculator, dezvoltat și susținut de compania americană Valve, lansat în septembrie 2003.

viewscnt
Afla mai multe despre
steam
rusia