Tranzacție - Gigant polonez intră în România

Tranzacție - Gigant polonez intră în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris astăzi, 14:42

Grupul polonez Elemental Holding, cu venituri anuale de peste 600 milioane euro, intră în România cumpărând, conform datelor analizate de Profit.ro, 80% din acțiunile firmei românești ACC Recycling Services, implicată în tratarea deșeurilor.

Grupul este cel mai mare operator de reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din Europa, având operațiuni în Europa, Orientul Mijlociu și Statele Unite ale Americii, cu peste 1.000 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Tranzacția prin care rețeaua Optiblu și Optiplaza este vândută unui gigant italo-francez - pe masa Concurenței CITEȘTE ȘI Tranzacția prin care rețeaua Optiblu și Optiplaza este vândută unui gigant italo-francez - pe masa Concurenței
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În urmă cu trei ani a anunțat că va construi prima fabrică din Uniunea Europeană pentru reciclarea atât a bateriilor auto, cât și a altor deșeuri care conțin metale, cu ajutorul unui împrumut de până la 25 de milioane euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Firma românească a avut anul trecut afaceri de circa 500.000 lei și un profit de doar 7.500 lei, cu 3 angajați.

Digi își provoacă rivalii din Spania cu reduceri agresive CITEȘTE ȘI Digi își provoacă rivalii din Spania cu reduceri agresive

Restul de 20% din acțiuni este deținut de Ioan Pocol (Botoșani).

viewscnt
Afla mai multe despre
baterii auto
fabrica