Radu Pietreanu, invitatul lui Mircea Dinescu la Poezie și delicatețuri, duminică, de la 14:00 la Prima TV

Radu Pietreanu, invitatul lui Mircea Dinescu la Poezie și delicatețuri, duminică, de la 14:00 la Prima TV
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 06:54

O ediție plină de umor, cu un invitat care a făcut ani la rând România să râdă: Radu Pietreanu, ex Vacanța mare.  Duminică, 20 octombrie, de la 14.00, Mircea Dinescu și invitatul său sunt puși pe dezvăluiri emoționante, “ Într-un an i-am gătit nevestei în fiecare zi altceva. 365 de feluri de mâncare, în fiecare zi altceva. Am făcut asta pentru ultima nevastă. Primelor două nu le-am gătit. Eu am un criteriu după care aleg: “Vreau să scap de ea și nu găsesc niciun motiv”,” a povestit Radu Pietreanu.

Telespectatorii Prima TV vor afla, în premieră, și despre poetul Radu Pietreanu. “Cartea mea e unicat. Am făcut-o nu ca să o vând, doar ca să o dau personal prietenilor, În 2010, aveam trupa Vacanța muzicală și cântam în fiecare seară aceleași 12 cântece. Și m-am plictisit, așa că am scris 120 de cântece în 6 luni.“

Urmărește-ne și pe Google News
Reorganizare în BNR după numirea noului board. Isărescu renunță la coordonarea a 4 direcții, dar preia Achizițiile. Schimbări ample în organigramă CITEȘTE ȘI Reorganizare în BNR după numirea noului board. Isărescu renunță la coordonarea a 4 direcții, dar preia Achizițiile. Schimbări ample în organigramă
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Unul dintre cei mai cunoscuți umoriști ai României post-decembriste, Radu Pietreanu a vorbi deschis și despre câștigurile financiare. “Nu am făcut afaceri, nu am făcut averi, eu sunt mulțumit cu ce am în speranța că Dumnezeu îmi dă și ce îmi trebuie”, i-a mărturisit  el lui Mircea Dinescu.

Duminică, 20 octombrie, de la 14.00, telespectatorii vor urmări o ediție unică a emisiunii Poezie și delicatețuri, la Prima TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
radu pietreanu
mircea dinescu
prima tv