Termoenergetica București începe probele la cald

Termoenergetica București începe probele la cald
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:52

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, în cursul nopții de 18 spre 19 octombrie (vineri spre sâmbătă) vor începe probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitală. Probele se vor desfășura progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și starea conductelor, precum și lucrările desfășurate în diverse zone ale orașului.

Acestea vor fi realizate în principal noaptea, având în vedere prognoza meteo din următoarele zile, care indică temperaturi în scădere. Este important de subliniat faptul că, în sezonul rece vor fi continuate doar acele lucrări pentru care pot fi realizate provizorate, astfel încât furnizarea agentului termic pentru căldură către clienți, să nu fie afectată.  Aceste probe sunt menite să asigure echilibrul hidraulic al sistemului de termoficare și să verifice funcționalitatea traseelor de alimentare.

Urmărește-ne și pe Google News
PLANUL FISCAL pe 7 ani al României: Gazele din exploatarea offshore Neptun Deep din Marea Neagră sunt vitale pentru reducerea deficitului bugetar sub 3% din PIB în 2031 CITEȘTE ȘI PLANUL FISCAL pe 7 ani al României: Gazele din exploatarea offshore Neptun Deep din Marea Neagră sunt vitale pentru reducerea deficitului bugetar sub 3% din PIB în 2031
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Asociațiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalațiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcționare și că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.Asociațiile care doresc amânarea furnizării pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanții legali, la registratura instituției din strada Cavafii Vechi nr.15, la secțiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
termoenergetica
probe