PepsiCo promovează un nou român în management

PepsiCo promovează un nou român în management

Răzvan Lungu

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:26

Compania americană PepsiCo l-a numit pe Răzvan Lungu în funcția de Chief Financial Officer (CFO) pentru regiunea Balcanilor de Est.

Răzvan Lungu are 17 ani de carieră, din care 13 ani în cadrul PepsiCo. În perioada 2010-2022, a activat în echipa PepsiCo East Balkans, ocupând diferite poziții în domeniile financiar și comercial. În ultimii doi ani, a acumulat experiență pe piața europeană, în roluri precum Revenue Manager E-commerce pentru Europa și Revenue Strategy Lead pentru sectorul băuturilor din Marea Britanie și Irlanda.

Urmărește-ne și pe Google News
Germania a atras sute de milioane euro dintr-o taxă pe câini CITEȘTE ȘI Germania a atras sute de milioane euro dintr-o taxă pe câini
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În funcția de East Balkans CFO va colabora cu echipa de management pentru a sprijini planurile companiei de creștere durabilă și profitabilă, concentrându-se pe maximizarea veniturilor și consolidarea cotei de piață. În același timp, va superviza gestionarea costurilor, resurselor și activelor, având un rol cheie în dezvoltarea strategiilor financiare pe termen lung ale companiei.

La începutul lunii, compania a promovat alți doi români în conducere - VEZI AICI

PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 91 de miliarde dolari în 2023, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo are branduri ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.  

Multinaționala PepsiCo este prezentă în România prin două societăți comerciale care își împart activitatea de băuturi și cea de gustări. Quadrant – Amroq Beverages SRL reprezintă divizia de băuturi, iar Star Food EM SRL reprezintă divizia de gustări.

viewscnt
Afla mai multe despre
pepsico
bauturi
romani