TAROM lansează o nouă ofertă: bilete cu tarife de la 59 euro

TAROM lansează o nouă ofertă: bilete cu tarife de la 59 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:07

Compania națională aeriană TAROM lansează, în perioada 17-22 octombrie 2024, bilete de avion pentru rute externe la prețuri pornind de la 59 euro pentru un zbor dus, pentru diferite destinații.

Destinațiile cu tarife promoționale sunt Atena, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Paris, Roma, Istanbul, Madrid, Praga, Chișinău și Sofia, Amsterdam și Frankfurt. Biletele pot fi achiziționate la prețuri speciale doar în intervalul 17-22 octombrie 2024, iar perioada de călătorie este 1 noiembrie - 15 decembrie 2024 și 15 ianuarie - 31 martie 2025.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Burger King intră în premieră într-un nou oraș din România CITEȘTE ȘI FOTO Burger King intră în premieră într-un nou oraș din România
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Tarifele pentru o călătorie dus încep de la 59 euro pentru bilete achiziționate către/dinspre București, dinspre/către Atena, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Paris, Roma, Istanbul, Madrid, Praga, Chișinău și Sofia și dinspre București către Amsterdam și Frankfurt și 99 euro dinspre Amsterdam și Frankfurt către București.

Tariful include toate taxele, un bagaj de mână de 8 kg, iar toți pasagerii companiei beneficiază de check-in gratuit.

VIDEO Premieră - Cum va arăta o autostradă din România: simulare 3D pe întregul traseu CITEȘTE ȘI VIDEO Premieră - Cum va arăta o autostradă din România: simulare 3D pe întregul traseu

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA). 

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
oferte
preturi bilete avion