One United Properties semnează un contract de 40 milioane euro la fosta fabrică Ford

One United Properties semnează un contract de 40 milioane euro la fosta fabrică Ford
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris vineri, 10:22

Listată în vara anului 2021, compania One United Properties a găsit un nou chiriaș pentru 17 ani al One Gallery (fosta fabrică Ford).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

One United Properties (ONE) a semnat un contract cu o valoarea de 40,15 milioane de euro pentru închirierea unui spațiu de retail cu o suprafață închiriabilă brută de 3.600 mp, la parterul ONE Gallery, proiect din Floreasca.

Beneficiar este compania Tomcat Comserv SRL, operator al brandurilor Treevi, Elephante, Sagakura, BaoHouse și altele. Aceștia ar urma să beneficieze și de terase și depozitări, pentru a opera un concept modern de food market, care va adaposti peste 40 de operatori diferiți, cu produse premium, în diverse formate integrate sub același acoperiș. Durata contractului este de 17 ani, începând cu anul 2025.

CONFIRMARE OMV Petrom a semnat documentele de prelungire a licenței și de preluare a participației Total în zăcământul Han Asparuh din Bulgaria CITEȘTE ȘI CONFIRMARE OMV Petrom a semnat documentele de prelungire a licenței și de preluare a participației Total în zăcământul Han Asparuh din Bulgaria

One United Properties este listată la cota Bursei de Valori București din vara anului 2021, unde, la ultimul preț de închidere, de 0,8810 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 3,37 miliarde lei (677,69 milioane euro). Acționarii principali sunt Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, ce și-au redus expunerea într-o operațiune de vânzare accelerată derulată în luna aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
bvb
bursa