Vinul zilei: o cava vivace, cu bule fine și arome de brioșe, mere și flori albe. Perfectă alături de pește, fructe de mare, orez, carne albă sau brânzeturi. “Best of Show Cava & Gold Medal” la Mundus Vini

Vinul zilei: o cava vivace, cu bule fine și arome de brioșe, mere și flori albe. Perfectă alături de pește, fructe de mare, orez, carne albă sau brânzeturi. “Best of Show Cava & Gold Medal” la Mundus Vini
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 iul 2024

Marques de Caceres Cava Brut este un spumant elegant obținut din Xarel•lo (50%), Macabeo (30%) și Parellada (20%), un vin deținător al titlului de Best of Show Cava & Gold Medal la concursul Mundus Vini.

Enrique Forner a fondat Margues de Caceres în 1970. Datorită experienței sale în domeniul viticol în special în Franța, a revoluționat și lumea vinurilor din Rioja Alta. Pasiunea pentru vinurile de cea mai bună calitate este continuată și astăzi, la a V-a generație, prin Cristina Forner.

Urmărește-ne și pe Google News

Galben pai strălucitor, cu bule fine, Marques de Caceres Cava Brut dezvăluie mai întâi note olfactive de brioșe, mere și flori albe. Pe palat este bine echilibrat, cu o persistență plăcută, dată și de bulele catifelate. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 6 grade Celsius, ca atare sau alături de preparate diverse, de la pește și fructe de mare, până la orez, paste, carne albă, mâncăruri condimentate și brânzeturi.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

George Mitea: “Dacă aveți copii sub 5 ani, sau poate pur și simplu aveți o zi mai grea, acest voios spumant spaniol, o adăugire recentă din portofoliul producătorul mai cunoscut pentru vinurile sale din Rioja, se poate dovedi un sprijin binemeritat. Nu e profund, nici nu trebuie în astfel de momente, însă e vivace, citric, ușor salin, și astfel ne poate răcori și relaxa discret.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin