Bancher: S-a discutat deja cu instituțiile financiare internaționale despre creșterea taxelor din 2025. Dacă vă mai spune vreun politician că nu cresc la anul impozitele, să știți că minte!

Bancher: S-a discutat deja cu instituțiile financiare internaționale despre creșterea taxelor din 2025. Dacă vă mai spune vreun politician că nu cresc la anul impozitele, să știți că minte!
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2024

Dan Bucșa, economist șef al UniCredit pentru regiunea Europei Centrale și de Est, a vorbit la Râșnov, în cadrul Festivalului de Film și Istorii, despre ce ne-ar putea aduce 2025 în materie de taxe și impozite.

Bucșa a fost ironic la adresa Ministerului Finanțelor și ANAF, despre Finanțe spunând că „știu și culorile pantofilor, și mărimea la pantof a fiecărei contabile din fiecare firmă din România. Dar nu știu ce să facă cu ele”, relatează Hotnews.

Urmărește-ne și pe Google News

„Cred că TVA-ul va crește. S-a discutat deja cu instituțiile financiare internaționale și știu asta de la instituțiile financiare internaționale, a declarat Dan Bucșa, Lead CEE Economist UniCredit Bank AG. Dacă vă mai spune vreun politician anul ăsta că nu cresc la anul impozitele, să știți că minte!", mai spune Bucșa, arată sursa citată.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Statul lucrează la un portal pentru realizarea online al actului de vânzare-cumpărare al unui vehicul. Cetățeanul să nu mai facă niciun drum! CITEȘTE ȘI Statul lucrează la un portal pentru realizarea online al actului de vânzare-cumpărare al unui vehicul. Cetățeanul să nu mai facă niciun drum!

Oricare ar fi el, de la prim-ministru, până la ultimul angajat al Guvernului, vor crește sigur taxele, probabil începând cu TVA-ul, a mai adăugat economistul român.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan bucsa
unicredit
guvern
taxe