VIDEO Trump a acceptat oficial nominalizarea republicană pentru funcția de președinte al Statelor Unite

 VIDEO Trump a acceptat oficial nominalizarea republicană pentru funcția de președinte al Statelor Unite
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iul 2024

Fostul președinte american Donald Trump a acceptat oficial nominalizarea partidului său pentru funcția de președinte, pentru a treia oară, la Convenția Națională Republicană din Milwaukee, scrie CNN.

”Accept cu mândrie nominalizarea pentru funcția de președinte al Statelor Unite”, a afirmat el. Trump a relatat tentativa de asasinat de sâmbăta trecută, susținând: ”Nu ar fi trebuit să fiu aici în seara asta”. El a reclamat ”vânătorile de vrăjitoare partizane” democraților și a făcut o serie de informații false sau înșelătoare, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Joe Biden a fost testat pozitiv pentru Covid. Anterior declarase că numai o problemă medicală îl poate face să se retragă din cursa prezidențială CITEȘTE ȘI VIDEO Joe Biden a fost testat pozitiv pentru Covid. Anterior declarase că numai o problemă medicală îl poate face să se retragă din cursa prezidențială
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

“Dacă democrații vor să unifice țara, ar trebui să renunțe la aceste vânători de vrăjitoare partizane, care se desfășoară de aproximativ opt ani, și ar trebui să facă asta fără întârziere și ar trebui să permită desfășurarea unor alegeri demne de poporul nostru. Le vom câștiga oricum”, a afirmat el.

El a adăugat că Partidul Democrat ”ar trebui să înceteze imediat să înarmeze sistemul de justiție și să își eticheteze oponentul politic ca un inamic al democrației”.

El a menționat și citațiile pe care membri ai familiei sale le primesc de la Congres.

CNN notează că Trump a făcut afirmații înșelătoare conform cărora, sub administrația sa, Statele Unite vor fora pentru petrol și ”făcând asta, vom duce la o scădere pe scară largă a prețului”.

De asemenea, el a afirmat că în timpul mandatului său nu exista inflație, punând în contrast administrația sa cu cea a președintelui Joe Biden, ai cărei primi ani au fost marcați de inflație record.

”Nu am avut inflație”, a susținut Trump în discursul său. CNN arată însă că inflația era scăzută, dar nu inexistentă.

O fostă analistă a CIA și angajată a Casei Albe, acuzată că a lucrat ca agent de informații pentru Coreea de Sud. Ar fi primit genți Bottega Veneta și Louis Vuitton, haină Dolce&Gabbana, cine la restaruante cu stele Michelin și peste 37 de mii de dolari CITEȘTE ȘI O fostă analistă a CIA și angajată a Casei Albe, acuzată că a lucrat ca agent de informații pentru Coreea de Sud. Ar fi primit genți Bottega Veneta și Louis Vuitton, haină Dolce&Gabbana, cine la restaruante cu stele Michelin și peste 37 de mii de dolari

Acesta este primul său discurs public de la tentativa de asasinat de săptămâna trecută.

Trump a câștigat mai multe alegeri interne și a devenit, în mai, primul fost președinte care a fost condamnat pentru o infracțiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
presedinte
sua