Transportatorul public din Constanța a anulat licitația pentru plata cu cardul. Singura oferta depusă de firma lui Nicolae Badea, fostul finanțator Dinamo, a fost neconformă

Transportatorul public din Constanța a anulat licitația pentru plata cu cardul. Singura oferta depusă de firma lui Nicolae Badea, fostul finanțator Dinamo, a fost neconformă
scris 20 dec 2019

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța a anulat licitația pentru achiziționarea unui sistem electronic de emitere a biletelor de călătorie (e-ticketing), procedură la care s-a înscris Radcom București, controlată indirect de Nicolae Badea, fostul finanțator al echipei de fotbal Dinamo București. Contractul a fost estimat la 17,67 milioane de lei, fără TVA.

"Au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme, conform articolului 225, aliniatul (1), litera a) din Legea 99/2016", se arată într-un anunț al autorității contractante.

Urmărește-ne și pe Google News
ANCOM: Veniturile totale din comunicații, în ușoară creștere în prima jumătatea a acestui an CITEȘTE ȘI ANCOM: Veniturile totale din comunicații, în ușoară creștere în prima jumătatea a acestui an
Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.forum

Potrivit caietului de sarcini, sistemul de e-ticketing urma să fie alcătuit din următoarele componente principale, dar fără a se limita la acestea: bilete de călătorie (bilete tipărite existente), carduri contactless (fără contact), echipamente hardware, aplicații software, comunicație mobilă GPRS, orice alte programe informatice sau echipamente necesare pentru funcționarea sistemului. Plata se va putea efectua și cu cardul bancar, pasagerii putând alege modalitatea, funcție de disponibilitatea lor financiară”, se arată în caietul de sarcini al licitației anulate.

Autoritatea contractantă a impus școlarizarea managerului de proiect, cel puțin trei administratori de sistem IT, de preferință ingineri IT, 10 operatori personalizare și formatare carduri, 20 de controlori, 20 de vânzătoare de chioșcuri de bilete (operatori POS), 20 de revizori și dispeceri de trafic și 10 persoane din aparatul TESA.

Caietul de sarcini prevedea livrarea de calculatoare de bord – 200 bucăți, validatoare RFID + card bancar – 660 bucăți, automate de bilete – 50 bucăți, comunicatii de date (pret lunar pe sim) + costuri routere si switch-uri – 200 bucăți, dispozitive portabile pentru controlori – 25 bucăți, centru de vânzare și încărcare a cardurilor – 23 bucăți, carduri contactless – 100.000 bucăți.

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 82,61 milioane de lei și un profit net de 11,6 milioane de lei, ambii indicatori economico-financiari fiind în creștere față de 2017.

EXCLUSIV Efectele OUG 114: administratorii pensiilor private, obligați să aducă 75 milioane de euro și să funcționeze în pierdere. NN și Generali s-au conformat CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Efectele OUG 114: administratorii pensiilor private, obligați să aducă 75 milioane de euro și să funcționeze în pierdere. NN și Generali s-au conformat

Rețeaua de transport public din Constanța cuprinde 18 trasee care leagă zilnic principalele zone ale orașului precum și traseele estivale care fac legatura între Gară și Mamaia, în perioada sezonului turistic.

Regia are aproape 700 de salariați, 184 de autobuze de linie și 10 autobuze turisitice, conform datelor din raportul anual al transportatorului public.

Înființată în anul 1993, Radcom are ca obiect "alte activități de telecomunicații" și afaceri de 48,8 milioane de lei în 2018.

Acționarii companiei sunt Gabriel Dogaru - 50% și Computerland Romania - 50%, controlată integral de Nicolae Badea.

viewscnt
Afla mai multe despre
constanta
transport
ticketing
sistem
licitatie
regie
bilete
radcom
computerland