FOTO Lanțul francez de brutării "Le Grenier à Pain", în România o afacere de familie, atacă centrul Bucureștiului, deschizând prima brutărie de pe Magheru după 1990

FOTO Lanțul francez de brutării "Le Grenier à Pain", în România o afacere de familie, atacă centrul Bucureștiului, deschizând prima brutărie de pe Magheru după 1990
scris 12 apr 2017

Familia Pop, care controlează și dezvoltatorul imobiliar Eka Investment Group, își extinde afacerea pe care a inițiat-o în urmă cu 3 ani în domeniul patiseriei, prin cumpărarea francizei lanțului francez de brutării "Le Grenier à Pain", atacând centrul Capitalei și deschizând o brutărie chiar pe bulevardul Magheru, în imediata apropiere a cinematografului Patria.

Lanțul brutăriilor Le Grenier à Pain a fost lansat în 1998 de Michael Galloyer, după ce a creat patiseria Le Trianon în zona Angers.

Urmărește-ne și pe Google News

Astăzi, lanțul are, prin francizare, peste 30 de boulangerii tradiționale inclusiv în Japonia, China și Rusia.

FOTO Ambasada Italiei scoate la vânzare parcul Nicolae Iorga din centrul Capitalei CITEȘTE ȘI FOTO Ambasada Italiei scoate la vânzare parcul Nicolae Iorga din centrul Capitalei

FOTO Lanțul francez de brutării

În România, franciza a fost cumpărată de Emil și Corina Pop, acționari la mai multe companii, printre care dezvoltatorului imobiliar Eka Investment Group, magazinele de modă Only for you, Laser Medical Tecnology, Tax and Advise Best Solutions, Bucharest Arena, Euroconstruct Tour.

FOTO Lanțul francez de brutării

Aceștia au deschis prima brutărie Le Grenier à Pain în noiembrie 2014, în cartierul Aviației din București, o investițe de circa 500.000 euro. Ulterior au mai fost deschise două brutării sub acest brand, în Piața Alba Iulia și în Centrul Vechi.

GALERIE FOTO Cel mai mic castel din Marea Britanie este de vânzare și costă cât un apartament în Londra CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Cel mai mic castel din Marea Britanie este de vânzare și costă cât un apartament în Londra

Acum, familia Pop a decis să atace frontal centrul Capitalei și să deschidă o brutărie Le Grenier à Pain chiar pe bulevardul Magheru, în zona zero a Bucureștiului.

Este prima brutărie de acest tip deschisă în plin centrul Capitalei, conceptul brandului presupunând pregătirea pâinii în fața clienților.

Ultima astfel de brutărie a fost deschisă pe bulevardul Magheru în 1990, imediat după Revoluție, de către Ana Pan, care vindea clienților pâine și baghete produse după rețetă din Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
brutarie
pop
magheru