Educația nu a primit nicio ofertă validă pentru sistemul IT destinat eficienței instituției

Educația nu a primit nicio ofertă validă pentru sistemul IT destinat eficienței instituției
scris 12 oct 2015

Ministerul Educației nu a primit nicio ofertă validă la licitația prin care urmărea cumpărarea unui sistem IT  destinat să îmbunătățească eficiența organizațională a instituției.

Termenul de depunere a ofertelor a expirat la 27 iulie. Primăria a anunțat joi că a anulat procedura de atribuire.

Urmărește-ne și pe Google News

Contractul a fost estimat la 11,9 milioane de lei, TVA inclusă.

Ofertanții au fost Romanian Soft Company (terț susținător EN Genius IT Solutions), Smart Stock Investments (terț susținător Expert One Research) și asocierile formate din Geomatica și Net Integration Technologies (terț susținător Insoft Development Consulting, respectiv Combridge și Greensoft (subcontractant Siveco România).

“În prezent, Ministerul Educației înregistrează disfunctionalități în implementarea prevederilor legislației în vigoare privind standardele de control managerial intern și dezvoltarea sistemelor de control managerial intern. Conform acestor rapoarte, este imperios necesară soluționarea problemelor cu care ministerul se confruntă din aceste puncte de vedere, în vederea asigurării unor instrumente de susținere a elaborării și monitorizării sistemului de control managerial intern”, se arăta în caietul de sarcini al licitației.

Prin rezultatele care vor fi obținute, se spunea în documentație, proiectul va contribui la îndeplinirea obiectivelor Ministerului Educației și a instituțiilor subordonate, fiind luate astfel măsuri de creștere a eficienței instituționale, simplificare administrativă, reducerea cheltuielilor, prin punerea în practică a măsurilor de descentralizare prevazute în legea educației naționale, mai ales a celor de decentralizare financiară.

Contractul urma să fie finanțat din fonduri europene nerambursabile și de la bugetul de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul educatiei
licitatie
sistem
anulare