Secom inaugurează un magazin la Bacău și ajunge la o rețea de 8 magazine

Secom inaugurează un magazin la Bacău și ajunge la o rețea de 8 magazine
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 15 dec 2015

Importatorul și distribuitorul de suplimente alimentare Secom continuă extinderea rețelei de magazine cu o nouă unitate la Bacău, al 8-lea din portofoliul companiei, după o investiție de 40.000 euro.

 Acesta este al doilea magazin inaugurat în 2015, după cel din Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News

Magazinul, situat în centrul Bacăului, are o suprafață de 60 metri pătrați și comercializează peste 250 de suplimente alimentare naturale și produse fito-dermatocosmetice.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Rețeaua de retail Secom® a fost inaugurată în aprilie 2013. În prezent, compania deține patru magazine în București și câte un magazin în Iași, Ploiești,  Brașov și Bacău, rețeaua urmând să se extindă și în următorii ani.

Compania Secom este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, cu afaceri de peste 10 milioane euro. În prezent, portofoliul Secom cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale și 35 de fito-dermatocosmetice.

Secom este deținută de soții Lucia și Andrei Costea.

viewscnt
Afla mai multe despre
secom
suplimente alimentare
magazin
bacau