RCS&RDS va furniza Ministerului Apărării energie electrică de 8,6 mil. lei până în aprilie 2017

RCS&RDS va furniza Ministerului Apărării energie electrică de 8,6 mil. lei până în aprilie 2017
scris 18 iul 2016

Ministerul Apărării Naționale a atribuit RCS&RDS un contract pentru furnizarea de energie electrică în perioada 1 mai 2016 – 30 aprilie 2017. Suma pe care o va încasa operatorul telecom se ridică la 8,55 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 9,4 milioane de lei, fără TVA.

Beneficiarul contractului, care a fost atribuit în aprilie, este o unitate militară din Otopeni.

Urmărește-ne și pe Google News

La licitație au mai depus oferte alți 10 furnizori. Anunțul de atribuire, care nu a fost precedat de un anunț de participare, nu oferă detalii despre denumirea celorlalți ofertanți.

De la începutul anului, conform www.e-licitatie.ro, RCS&RDS, al cărui domeniu principal de activitate este furnizarea de servicii de telecomunicații prin rețele de cablu, a câștigat peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, printre clienți numărându-se Arhivele Naționale, Ministerul Apărării Naționale (UM 02489 Galați), Romsilva (Direcția Silvică Argeș), Inspectoratul de Poliție Sălaj, Apă Canal 2000 Pitești, autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM) sau TVR.

RCS&RDS va fi, timp de un an, furnizorul de energie electrică al TVR CITEȘTE ȘI RCS&RDS va fi, timp de un an, furnizorul de energie electrică al TVR

De asemenea, operatorul telecom a câștigat anul trecut peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, în portofoliul RCS&RDS intrând Banca Națională a României, RA-APPS, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, orașele Dolhasca, Jimbolia sau Sfântu Gheorghe.

RCS&RDS s-a autorizat la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) ca furnizor de energie electrică în aprilie 2013, iar din decembrie 2014 este trader pe piața de energie OPCOM.

Operatorul deține mai multe firme care operează parcuri fotovoltaice.

Anul trecut, compania a consemnat o cifră de afaceri de 2,69 miliarde de lei, de la 2,31 miliarde de lei în anul precedent, în timp ce pierderile au scăzut cu de la 71 milioane de lei la 22,9 milioane de lei.

Operatorul telecom este deținut de omul de afaceri Zoltan Teszari.

viewscnt
Afla mai multe despre
mapn
rcs%rds
contract
energie electrica