Orange Money lansează opțiunea de transferuri valutare în aplicația mobilă

Orange Money lansează opțiunea de transferuri valutare în aplicația mobilă

Haris Hanif, director general Orange Money

scris 17 feb 2020

Utilizatorii Orange Money pot efectua, începând de luni, transferuri în 18 valute direct din contul de lei, către o persoană fizică sau juridică, în România sau în străinătate. Transferurile au comision zero și sunt realizate la un curs valutar interbancar.

Monedele incluse sunt euro (EUR), dolar american (USD), lira sterlină (GBP), franc elvețian (CHF), dolar canadian (CAD), dolar australian (AUD), leva bulgarească (BGN), coroana cehă (CZK), coroana daneză(DKK), kuna croată (HRK), forint maghiar (HUF), yen japonez (JPY), coroana norvegiană (NOK), dolar neo-zeelandez (NZD), zlot polonez (PLN), coroana suedeză (SEK), baht thailandez (THB) și lira turcească (TRY).

Urmărește-ne și pe Google News

La finele anului 2019, numărul de utilizatori Orange Money a depășit 179.000 clienți, în creștere cu 40% față de 2018.

"Piața schimburilor și transferurilor valutare nu este încă suficient de flexibilă, iar un împrumut bancar în altă monedă decât RON sau trimiterea banilor în România sau în alte țări înseamnă de multe ori conturi dedicate și comisioane extra” a declarat Haris Hanif, directorul Orange Money România.

Roșu, ASF, către asigurătorii RCA care întârzie plata despăgubirilor: Vom scoate mănușile. M-a luat cu amețeală când am auzit că un asigurător a afirmat că ASF nu are dreptul la control CITEȘTE ȘI Roșu, ASF, către asigurătorii RCA care întârzie plata despăgubirilor: Vom scoate mănușile. M-a luat cu amețeală când am auzit că un asigurător a afirmat că ASF nu are dreptul la control

Orange Money este o societate înființată de Orange România pentru furnizarea de servicii de plăți și de transfer de bani de pe telefonul mobil. Compania are un capital capitalul social de 180,6 milioane de lei.

Serviciul Orange Money a fost lansat în noiembrie 2016.

Orange Money a înregistrat în 2018, conform celor mai recente date, pierderi de 20,4 milioane de lei, de la 9,7 milioane de lei în 2017. Afacerile au crescut la 1,1 milioane de lei, de la 153.085 lei în 2017.

În martie 2019, compania a lansat carduri de debit Visa contactless, fizice și virtuale și a introdus plata cu telefonul prin tehnologia NFC și plata cu ceasul inteligent Fitbit sau Garmin compatibil NFC, prin înrolarea cardului în aplicațiile Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Orange România este parte a grupului francez Orange.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange money
orange romania
capital
infuzie
majorare