O singură ofertă pentru răspunderea profesională a administratorilor și directorilor Companiei Naționale Aeroporturi București. Suma asigurată - 5 milioane de euro

O singură ofertă pentru răspunderea profesională a administratorilor și directorilor Companiei Naționale Aeroporturi București. Suma asigurată - 5 milioane de euro
scris 4 aug 2023

FAST Brokers a depus singura ofertă în cadrul unei licitații a Companiei Naționale Aeroporturi București pentru achiziția de servicii de asigurare de răspundere civilă profesională (tip D&O) a administratorilor și directorilor, fără franșiză, pentru o perioadă de 12 luni.

Valoarea contractului a fost estimată la 55.000 euro, conform anunțului de participare.

Urmărește-ne și pe Google News

Potrivit informațiilor din caietul de sarcini, limita de răspundere per eveniment și în agregat pentru un an este de cel puțin 5 milioane de euro.

CNAB are un Consiliu de Administrație format din 7 membri și un Directorat cu 9 membri. Detalii AICI.

În prezent, răspunderea civilă profesională a administratorilor și directorilor CNAB este acoperită printr-o poliță intermediată tot de FAST Brokers, conform unui anunț al companiei. Prima de asigurare s-a ridicat la 44.345,10 euro.

Marcel Ciolacu, după întâlnirea de la Ministerul Finanțelor, pe tema reducerilor bugetare: Sunt peste 50 de măsuri. Vorbim de prima reformă reală în sistemul bugetar CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu, după întâlnirea de la Ministerul Finanțelor, pe tema reducerilor bugetare: Sunt peste 50 de măsuri. Vorbim de prima reformă reală în sistemul bugetar

Compania Națională Aeroporturi București reprezintă principalul centru aviatic al României, care procesează aproximativ 75% din traficul aerian de pasageri, marfă și poștă înregistrat la nivel național. Prin aeroporturile Otopeni și Băneasa, compania asigură condițiile de derulare întregului spectru de operațiuni aeriene - civile și militare.

CNAB este controlată de Ministerul Transporturilor - 80% și Fondul Proprietatea - 20%.

Afacerile CNAB au atins 557,371 milioane de lei în 2022, iar profitul a totalizat 34,03 milioane de lei.

FAST Brokers a fost înființat în 2002, are un capital social de 200.000 lei și îi are ca acționari pe Liliana și Iulian Valentin Gheorghiu, potrivit termene.ro.

În 2022, brokerul a consemnat un avans al veniturilor de activitatea de brokeraj, de la 3,4 milioane de lei la 4,16 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor Publice.

Profitul net a urcat 2,05 milioane de lei, de la 1,91 milioane de lei în 2021.

FAST Brokers a încheiat anul 2022 pe locul 75 și o cotă de 0,19%.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnab
fast brokers
licitatie
oferta
raspundere profesionala
d&o