VIDEO Disney a lansat un film cu Donald Duck, primul după 63 de ani

VIDEO Disney a lansat un film cu Donald Duck, primul după 63 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2024

Donald Duck, rățoiul supărat și caraghios al lui Walt Disney, a împlinit duminica aceasta 90 de ani. Studioul a lansat un scurtmetraj pentru a marca această ocazie. Ultimul film în care a fost prezentat ca erou datează din 1961.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Scurtmetrajul "D.I.Y. Duck" este disponibil pe YouTube și Disney+.

Noi lucrări la rețeaua de termoficare din București, alte blocuri rămân fără apă caldă. Zonele afectate CITEȘTE ȘI Noi lucrări la rețeaua de termoficare din București, alte blocuri rămân fără apă caldă. Zonele afectate

În acest scurtmetraj regizat de legenda animației Mark Henn, Donald își încearcă îndemânarea în domeniul bricolajului, dar când este confruntat cu stângăcia sa, rățoiul își pierde cumpătul și se lasă copleșit de furie, scrie News.ro.

"Am încercat să-mi imaginez o situație care să fie amuzantă și modernă, dar și atemporală", a declarat Mark Henn într-un comunicat. "Este, de asemenea, o poveste perfectă pentru animație", a adăugat el. "Am lucrat cu un grup de tineri animatori 2D (...) care au profitat de șansa de a lucra la unul dintre cele mai bune personaje Disney".

Mark Henn, care și-a încheiat recent cariera după 43 de ani petrecuți la Disney, a animat unele dintre cele mai cunoscute personaje ale studioului, de la Ariel din "Mica sirenă" la Belle din "Frumoasa și bestia", Simba din "Regele leu" și Mulan.

Animatorul va fi unul dintre invitații de onoare ai viitorului festival de animație de la Annecy, care va avea loc săptămâna aceasta în sud-estul Franței. 

viewscnt
Afla mai multe despre
donald duck
disney