Integrarea totală a operațiunilor Vodafone și UPC pe piața românească se va încheia în 2022. Bonusuri de bun-venit

Integrarea totală a operațiunilor Vodafone și UPC pe piața românească se va încheia în 2022. Bonusuri de bun-venit
scris 17 sep 2019

Procesul de integrare a operațiunilor Vodafone România și UPC România se va încheia peste trei ani, în 2022, și va include aspectele legale, convergența portofoliilor de servicii și integrarea sistemelor IT celor doi operatori telecom, a anunțat directorul general al Vodafone și UPC România, Murielle Lorilloux.

La începutul lunii august, Vodafone România și UPC România au finalizat procesul de achiziție, după aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de către Vodafone Grup a operațiunilor Liberty Global în România, Germania, Cehia și Ungaria, într-o tranzacție de 18,4 miliarde de euro.

Urmărește-ne și pe Google News

În luna iulie, potrivit www.termene.ro, acționarii Vodafone România au aprobat cumpărarea unui pachet de acțiuni reprezentând 99,8835% din acțiunile UPC România de la Liberty Global CEE Group Holding BV.

În anul 2018, afacerile cumulate ale celor doi operatori au atins un miliard de euro.

Potrivit datelor prezentate de Lorilloux, cei doi operatori au un portofoliu de 10 milioane de abonați și rețeaua fixă este prezentă în 3,1 milioane de gospodării.

La o lună de la finalizarea achiziției UPC, Vodafone România a lansat noi oferte concepute să adreseze nevoile tuturor clienților Vodafone și UPC, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, precum și pe cele ale clienților noi.

"Faptul că UPC și Vodafone sunt acum împreună ne ajută să devenim un jucător mai puternic în ceea ce privește serviciile mobile, de fix și TV, acest lucru fiind un moment important nu doar pentru echipa noastră, cât și pentru toți clienții. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de divertisment. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri”, a afirmat Lorilloux.

Poliția a primit oferte de drone pentru “decizii în situații critice” CITEȘTE ȘI Poliția a primit oferte de drone pentru “decizii în situații critice”

Pentru a marca acest moment împreună cu clienții, compania oferă tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone și UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate și mii de ore de filme și seriale disponibile oricând, în aplicația Vodafone TV, precum și acces la cele mai interesante competiții sportive prin serviciile de televiziune digitală UPC.

Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC pot alege ceea ce li se potrivește cel mai bine în cea mai bună rețea de date mobile, cu cel mai mare număr de canale TV și cea mai bună experiență Wi-Fi, primind extra-beneficii în valoare de 100 euro, la achiziția la achiziția de noi servicii.

Clienții business vor putea accesa o suită completă de servicii menite să susțină digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai bună experiență Wi-Fi și acoperire extinsă în cadrul sediilor, dar și o listă completă și diversificată de canale TV și multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity.

Vodafone câștigă Transelectrica CITEȘTE ȘI Vodafone câștigă Transelectrica

Pe lângă aceasta, companiile vor avea acces la soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Pentru a marca acest moment împreună, Vodafone și UPC au creat pentru clienții de business beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones.
 
Vodafone are o istorie de 22 de ani în România. Operatorul este primul care a furnizat serviciile de GPRS (2001), 3G (2005) și 4G (2012).

Printre premierele Vodafone România pe piața locală se numără primul serviciu de call center (1997), prima fundație corporativă (1998), lansarea serviciului de SMS, a celui de date și fax în 1998, primul sistem de recunoaștere automată a discursului (2014), prima rețea NB-IoT (2018) și prima rețea 5G (2019).

După Vodafone, și RCS&RDS obține suspendarea unui ordin al ANPC de blocare a majorării tarifelor. Operatorul susține că revenirea la tarifele nemajorate ar fi generat pagube de 70,3 milioane de lei numai în acest an CITEȘTE ȘI După Vodafone, și RCS&RDS obține suspendarea unui ordin al ANPC de blocare a majorării tarifelor. Operatorul susține că revenirea la tarifele nemajorate ar fi generat pagube de 70,3 milioane de lei numai în acest an

UPC România are o istorie de peste 25 de ani pe piața locală. Compania furnizează servicii de televiziune, internet în bandă largă și telefonie prin intermediul unor rețele superioare și prin platforme inovatoare de tehnologie.

Premierele UPC în România includ lansarea televiziunii digitale, DVR (2008), HD (2009), 3D (2011) și a internetului de mare viteză (2013).

UPC România oferă viteze superioare de până la 500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box (din 2015) și divertisment nelimitat prin platforma video de ultimă generație Horizon (2016).

Vodafone România este o divizie a grupului britanic Vodafone, prezent în 24 de țări, cu 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări.

La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix și 14 milioane de clienți ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
upc
proces
fuziune