Spotify lansează o secțiune de comentarii

Spotify lansează o secțiune de comentarii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iul 2024

Spotify a adăugat o secțiune de comentarii pentru podcast-uri, o facilitate care o aduce un pas mai aproape de o platformă socială și mai departe de un serviciu de streaming pentru muzică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
18 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Ascultătorii podcast-urilor găzduite de platforma suedeză pot acum să comenteze în dreptul episoadelor, grație noii secțiuni de comentarii tocmai inaugurată.

Noua secțiune poate fi găsită în paginile dedicate podcast-urilor. Cel puțin la început, în mod implicit, toate comentariile sunt postate în mod privat.

Netflix începe să elimine cel mai ieftin abonament în unele țări CITEȘTE ȘI Netflix începe să elimine cel mai ieftin abonament în unele țări

Creatorii au controlul complet asupra comentariilor postate la propriile podcast-uri, putând decide ce comentarii pot rămâne și ce comentarii trebuie șterse.

Pentru creatorii care nu au timpul ori dispoziția de a gestiona manual comentariile, există opțiuni pentru a permite sau a bloca complet toate comentariile de la anumite episoade.

Încercând să motiveze creatorii să se ocupe de comentarii, Spotify spune că utilizatorii care interacționează în acest fel au șanse de patru ori mai mari decât ceilalți de a reveni în decurs de cel mult o lună.

Prin lansarea secțiunii de comentarii, Spotify se îndepărtează și mai mult de rolul său inițial, acela de platformă de muzică, extinzând și mai mult funcțiile extra.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
podcast
comentarii