Vinul zilei: un Tempranillo bogat, aromat și intens, un vin roșu din Ribera del Duero, centrul Spaniei, care se asociază perfect cu lasagna, pizza, carne la grătar, preparate mexicane și brânzeturi maturate

Vinul zilei: un Tempranillo bogat, aromat și intens, un vin roșu din Ribera del Duero, centrul Spaniei, care se asociază perfect cu lasagna, pizza, carne la grătar, preparate mexicane și brânzeturi maturate
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris ieri, 09:05

Recomandarea noastră de astăzi este Vendimia Seleccionada Teofilo Reyes Tempranillo 2022, un vin obținut 100% din struguri Tempranillo. Roșu rubiniu intens, cu taninuri ferme, acest vin se potrivește de minune cu diverse preparate gastronomice.

Bodegas Teofilo Reyes și faimoasa regiune viticolă Ribera del Duero sunt inseparabil legate, Teofilo Reyes fiind considerat unul dintre cei mai renumiți și de succes producători de vin din această zonă. Vinurile sale au fost rapid recunoscute la nivel mondial, fiind incluse de Wine Spectator în topul celor mai bune 10 vinuri din lume.

Urmărește-ne și pe Google News

Astăzi, crama și cele 60 de hectare de viță-de-vie sunt conduse de fiii lui Teofilo, Juan Jose și Luis Reyes, cei care duc mai departe cu mândrie moștenirea tatălui lor.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Bodegas Teofilo Reyes Vendimia Seleccionada 2022 este un Tempranillo 100%, roșu rubiniu intens, cu arome vibrante de fructe, lemn dulce și accente subtile de cedru. Cu un corp plin și o structură elegantă pe palat, vinul dezvăluie și tonuri delicate de lemn, completate de o aciditate fină. Se recomandă a fi savurat la 18 grade Celsius, alături de lasagna, pizza, carne la grătar, preparate mexicane sau brânzeturi maturate.

Mihai Oprea: “Bogat, aromat și intens sunt caracteristicile acestui roșu din Ribera del Duero, centrul torid al Spaniei. Are o exprimare directă și sinceră, dar fără a fi simplist. Se comportă excelent când e servit la temperaturi ceva mai ridicate, aciditatea ridicată și textura robustă ajutându-l să rămână ușor de băut și relevant. Are totuși tanin și incisivitate din plin cât să-i dea o latură serioasă și să-l facă potrivit lângă o porție de ardei umpluți.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

 
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin