Vinul zilei: un Sauvignon Blanc ardelenesc, crocant și sprinten, cu note citric-florale. Perfect alături de preparate pe bază de pește sau pui. Desemnat Top Wine of the Year la Authentic World Taste 2024

Vinul zilei: un Sauvignon Blanc ardelenesc, crocant și sprinten, cu note citric-florale. Perfect alături de preparate pe bază de pește sau pui. Desemnat Top Wine of the Year la Authentic World Taste 2024
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris miercuri, 09:05

Dealu’ Negru by Jelna Sauvignon Blanc 2023, recomandarea noastră de astăzi, a primit titlul de Top Wine of the Year la Authentic World Taste 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Crama Jelna este o cramă artizanală, fiind condusă astăzi de o familie tânără de antreprenori din Bistrița Năsăud. 

Dealu’ Negru by Jelna Sauvignon Blanc 2023 are o frumoasă culoare de verde cu reflexii aurii. Olfactiv dezvăluie tente de pomelo, fructul pasiunii, flori de soc, agrișe, lime și mango. Pe palat, vinul este generos și bine structurat. Postgustul prelung aduce încă și mai multă prospețime. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 6 grade Celsius, alături de preparate ușoare, din curcan, pui, pește sau fructe de mare.

Alin Ioniță: “Astăzi ne delectăm cu prospețimea unui Sauvignon Blanc ardelenesc, crocant și sprinten. Vine colorat în tonuri galben verzui, emană parfumuri citric-florale și explodează în arome verzi ca de măr, ardei și soc imediat ce face cunoștință cu căldura gurii. Este un Sauvignon bine făcut, cât se poate de tipic, bun de pus pe masă alături de preparate pe bază de pește sau pui.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în orb, ediția 2023. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii. 

*Unvinpezi.ro sărbătorește 12 ani de la lansare cu 12 zile de reduceri, transport gratuit și cadouri premium. 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin