Vinul zilei: un Malbec argentinian cotat cu 95 puncte James Suckling, care dezvăluie note de violete, afine, fructe suculente, dulceață de fructe negre și condimente. Un vin cu o textură fină și proaspătă

Vinul zilei: un Malbec argentinian cotat cu 95 puncte James Suckling, care dezvăluie note de violete, afine, fructe suculente, dulceață de fructe negre și condimente. Un vin cu o textură fină și proaspătă
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:05

Recomandarea noastră de astăzi, Concreto Malbec 2022 de la Crama Zuccardi, este un vin roșu corpolent, 100% Malbec, care exprimă caracteristicile unice ale terroir-ului din Valea Uco.

Crama Zuccardi, situată în celebra Vale Uco din Argentina, este un simbol al excelenței și inovației în lumea vinului. Fondată în 1963 de către inginerul Alberto Zuccardi, crama a devenit rapid o poveste de succes în viticultură. Astăzi, trei generații ale familiei lucrează împreună pentru a cultiva vinuri care reflectă autenticitatea terroir-ului argentinian.

Urmărește-ne și pe Google News

În 2022, Zuccardi a fost numită “New World Winery of the Year” și a fost inclusă în Hall of Fame de World’s Best Vineyards.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Zuccardi Concreto Malbec 2022 este un vin remarcabil, care a primit 95 puncte James Suckling, 94 puncte Vinous și 92 puncte Wine Spectator.

Culoarea sa intensă anunță o experiență senzorială puternică. Nasul dezvăluie arome de dulceață de fructe negre, condimente și note pământii. Pe palat, se remarcă un gust fructat și condimentat, cu taninuri catifelate și o textură tânără și proaspătă. Finalul este lung și fructat, oferind o experiență memorabilă. Ideal alături de carne roșie la grătar, ardei umpluți sau brânzeturi tinere cu mucegai alb, acest vin se servește la 16°C.

James Suckling: “Ce nas parfumat, plin de violete, iod, afine și note minerale! O mulțime de fructe suculente, cu taninuri fine, care îmbrățișează palatul bogat. Pur, concentrat și esențial. Fermentare 100% din ciorchini întregi. Necesită cel puțin doi ani pentru a-și îmblânzi taninurile.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în orb, ediția 2023. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii. 

 
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin