Vinul zilei: un cupaj de Malbec și Syrah din regiunea Valle de Uco, Argentina, un vin catifelat și prietenos, cu multe fructe negre supracoapte și accente intens condimentate

Vinul zilei: un cupaj de Malbec și Syrah din regiunea Valle de Uco, Argentina, un vin catifelat și prietenos, cu multe fructe negre supracoapte și accente intens condimentate
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris luni, 09:05

Trumpeter Malbec Syrah 2022 de la Rutini Wines este un roșu savuros, un asamblaj roșu obținut din Malbec (60%) și Syrah (40%).

Familia Rutini are o lungă istorie în domeniul viticol, istorie care datează încă de la începutul secolului al XIX-lea, în Italia, atunci când Francisco Rutini producea vinuri pentru locuitorii orășelului său natal, Ascoli Piceno. Când singurul său fiu, Felipe Rutini, a emigrat în Argentina, acesta a dus mai departe aici munca tatălui său.

Rutini Wines este condusă astăzi de Mariano di Paola, o personalitate cheie în industria viticolă din Argentina și unul dintre vinificatorii de top din lume.

Trumpeter Malbec Syrah 2022 dezvăluie arome de fructe de pădure zdrobite, ciocolată și tabac, în vreme ce pe palat se continuă notele fructate. Savurați acest vin la 15-18 grade Celsius, asociat cu carne de iepure, carne de pasăre sau plăcinte cu diverse umpluturi.
Răzvan Avram: Un cupaj de Malbec (50%) și Syrah (50%), din regiunea Valle de Uco (Mendoza, Argentina), maturat 7 luni în baric, un vin catifelat și prietenos, care aduce multe fructe negre supracoapte și accente intens condimentate. Culoare roșu închis și nas elegant, cu note de vișinată și cafea prăjită. Textură suplă, taninuri moi, aciditate moderată și alcool bine evidențiat (13%). Gust complex, cu prune, cireșe negre și coacăze, la care se adaugă impresii de ciocolată amăruie, vanilie și piper. Postgust lung și suculent, cu senzații de trufe negre și fum.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în orb, ediția 2023. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin