Vinul zilei: un Chardonnay californian, un vin complex și expresiv, dominat de fructe tropicale exotice și condimente picante. Cotat cu 91 puncte Wine Enthusiast

Vinul zilei: un Chardonnay californian, un vin complex și expresiv, dominat de fructe tropicale exotice și condimente picante. Cotat cu 91 puncte Wine Enthusiast
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 9 aug 2024

Recomandarea de astăzi, Kendall-Jackson Chardonnay Vintner’s Reserve 2020, vine de la o cramă cu o lungă tradiție în California, fiind fondată aici în 1982 de către Jess Jackson.

În timp, crama Kendall-Jackson a devenit din ce în ce mai cunoscută, fiind apreciată pentru vinurile diverse, de calitate superioară, care conturează profilul regiunii din care provin.

Urmărește-ne și pe Google News

California Chardonnay Vintner's Reserve 2020 emană note olfactive de ananas, mango, papaya, cărora li se adaugă nuanțe de citrice, vanilie și miere. Pe palat, aromele duc către fructe tropicale și citrice, cu ceva tente de unt. Degustați acest vin la 10-12°C, alături de fructe de mare, preparate din pui, salate cu sos cremos sau brânzeturi de capră.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Răzvan Avram: Un Chardonnay 100%, originar din regiunea Sonoma (California, Statele Unite), fermentat în baricuri de stejar, un vin complex și expresiv, dominat de fructe tropicale exotice și condimente picante. Culoare galben auriu și nas intens, cu impresii de mango, vanilie și fagure de miere. Corp onctuos, aciditate bine echilibrată și alcool perfect integrat (13,5%). Gust plin, cu note de ananas, papaya și lemn afumat. Postgust lung, cu senzații de brioșă, unt și coajă de citrice confiate.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în orb, ediția 2023. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

 
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin