Apare primul parc tematic din București, la un mare centru comercial

Apare primul parc tematic din București, la un mare centru comercial
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 15:12

Proiectul Fashion House Pallady, centrul de tip outlet din portofoliul investitorului Liebrecht & wooD, a inaugurat recent cea de-a doua parte a complexului, dar mai are câțiva pași până la finalizare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Acum, proiectul va continua cu primul parc tematic din București, realizat în parteneriat cu Momentum Leisure, care are acorduri de licență cu branduri precum Tomorrowland, Nickelodeon, Smurfs, Studio100/Plopsa, arată Forbes.

Bosch este interesat de preluarea Whirlpool CITEȘTE ȘI Bosch este interesat de preluarea Whirlpool

Potrivit lui Brendon O’Reilly, Managing Director al Fashion House Group și Liebrecht & wooD Romania. Fashion House nu a fost singurul competitor care s-a luptat pentru a aduce Momentum Leisure în România. Și investitorii din spatele parcului acvatic Therme au concurat, însă au pierdut din cauza locației, aproape de aeroportul Otopeni, care nu le-ar fi permis să ridice construcții înalte de tip roller coaster, plus amplasamentul în apropierea unor zone rezidențiale, care ar fi adus restricții în ce privește nivelul de zgomot.

În schimb, Fashion House Pallady beneficiază de ieșire directă la Autostrada A2 București – Constanța și nu are în jur zone rezidențiale, ceea ce constituie un avantaj pentru amplasamentul unui parc tematic. Potrivit lui Brendon O’Reilly, acesta va avea două componente, una interioară cu experiențe acvatice, iar alta exterioară, unde vor funcționa diverse atracții pentru familiile cu copii.

FOTO Kaufland continuă expansiunea în România CITEȘTE ȘI FOTO Kaufland continuă expansiunea în România

“Ne gândeam la ceea ce am putea adăuga proiectului, astfel am ajuns la Momentum, care este partenerul european al Nickelodeon și care are deja trei astfel de parcuri în Polonia”, explică el. Proiectul parcului tematic va începe înainte de finalul acestui an, însă construcția va dura peste un an, iar testările se vor desfășura pe parcursul a șase luni, deoarece implică componente de siguranță personală. Fashion House România obține, în contul contribuției terenului, o cotă parte din managementul și acțiunile viitorului parc tematic, care este estimat să fie livrat în toamna anului 2026.

Fashion House Group face parte din dezvoltatorul belgian Liebrecht & wooD Group.

viewscnt
Afla mai multe despre
fashion house pallady
parc tematic