VIDEO: WIN Gallery, partea artistică a WIN Alliance

VIDEO: WIN Gallery, partea artistică a WIN Alliance
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris joi, 12:59

Seara trecută a încheiat al 11-lea an de “Legile Afacerilor” cu o ediție despre business-ul dus la rang de artă …sau invers. Ne dorim ca până în toamnă, atunci când ne vom revedea, să vă lăsăm cu un zâmbet cald, în ton cu vremea de afară, zâmbet pe care arta are darul să ni-l ofere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Invitații noștri de aseară vin din poziții de conducere, dintr-un grup de firme tânăr, condus de tineri care au reușit în foarte scurt timp să facă ce își propune fiecare business – să câștige.

WIN Alliance, ca și grup de companii, este o idee de business-uri aparent fără legătură, dezvoltată de Cristi Pascu (background de antreprenor din familie, cu apetit de risc într-una dintre cele mai efervescente nișe de piață, real estate, extins apoi în motor racing, brokeraj și artă).

În artă, economia e întotdeauna frumusețe, spune Henry James, el însuși pasionat colecționar și director de galerie în cartierul Chelsea din Londra. Un alt englez este însă mai tranșant și ne aduce cu picioarele pe pământ: Artiștii imaturi imita, artiștii maturi fură.

Urmăriți emisiunea integrală, de mai jos, pentru a afla dacă astăzi așa stau lucrurile.

Invitații ediției: Irina Stoenescu, Vice President WIN Alliance și Av. Cătălin Guriță, CEO WIN Alliance.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
win gallery
win alliance