FOTO Vama Veche gazduieste cea de-a doua ediție Tiny House Festival

FOTO Vama Veche gazduieste cea de-a doua ediție Tiny House Festival
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris marţi, 09:08

Între 22 și 30 iunie, Vama Veche gazduieste cea de-a doua ediție Tiny House Festival. Peste 40 de unități de cazare unice, de la tiny houses și case modulare la dom-uri și corturi de glamping, accesorii moderne pentru business-uri de turism, precum jacuzzi, spa-uri sau ciubăre, își așteaptă vizitatorii pentru a le explora, închiria sau cumpăra, la cele mai competitive prețuri din Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Tiny House Festival reunește cei mai importanți producători și inovatori români în domeniul locuințelor alternative, ca Doxar, Eco Tiny House, Isoflect Insulation, Prime Box Containers, Pura Vida, Rentakub, Swedish Carbon Modular HUB, pregătiți să prezinte publicului cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniu.

FOTO Vama Veche gazduieste cea de-a doua ediție Tiny House Festival

TUDOR MAXIM- ORGANIZATOR Tiny House Festival

“Tiny house festival se adresează deopotriva turiștilor interesați de soluții de cazare alternativa, dar și investitorilor antreprenori, dornici să dezvolte un business în zona de turism în natura. Sunt expuse produse centrate in jurul ideii de turism in natura, de la corturi la case modulare, cu preturi cuprinse intre 600 si 50.000 euro. Următorul weekend așteptăm un număr crescut de vizitatori, iar in perioada urmatoare vom continua sa arătăm celor interesați diverse exponate ce rămân in locatia de la Vama Veche pe toată perioada sezonului estival”

Unul dintre cei mai remarcati expozanti a fost Swedish Glamping, o casa modulara destinata resorturilor turistice cu pretentii.

“A fost o coincidenta fericita ca momentul lansarii noastre s-a suprapus cu acest targ, asa ca ni s-a parut o invitatie providentiala pe care nu o puteam rata. Si avand in vedere feedback-ul extraordinar de pozitiv pe care l-am primit de la vizitatori, e foarte bine ca am venit, mai ales ca am luat contact direct cu targetul nostru si in urma acestei participari deja avem primii clienti pentru noul nostru produs SWEDISH GLAMPING.

Swedish Glamping este un mini-resort turistic cu 4 unitati de cazare de 4 stele.” A declarat SOREL RADU, General Manager al Swedish Carbon Modular Hub.

Casutele Swedish Glmping pot fi grupate intr-o arie de 300- 500 mp. Pretul unei casute modulare porneste de la 24.950, pret care include si terasa generoasa de 23 mp dotata cu pergola.

Casutele modulare  vin in 3 variante constructive Solen -double room pt litoral, Bergen-double room pt munte si Malmo-junior suite pentru toate zonele.  Mai multe detalii pe www.swedishglamping.com

“Viziunea cu care am pornit la drum in acest proiect a fost destul de simpla si pe undeva dictata chiar de realitatea din peisajul turistic romanesc. Am vazut o aglomerare pe metru patrat, aproape sufocanta, mai ales in zona de litoral, care iti taie elanul atunci cand vii sa te odihnesti, fie in weekend, fie in vacanta. Oamenii vor altfel de turism, vor sa se bucure de natura, nu sa se calce in picioare. Si atunci am gandit aceste concept de mini-glamping, care ofera exact acest lucru, o oaza de confort in mijlocul naturii, cu design minimalist de inspiratie scandinava, care se incadreaza in peisaj fara sa-l altereze. Aproape ca si cand ai pleca cu cortul...dar la 5 stele. Desigur exagerez putin, casutele noastre nu sunt corturi ci cladiri solide, durabile si usor de intretinut. Dotate cu tot ce trebuie, baie, dormitor, terasa, avem si solutii mai extinse, apartamente de 2 camere, care includ si o bucatarie deschisa. Toate unitatile sunt dotate cu apa calda, iar cele pentru deal si munte au inclusiv solutii de incalzire pentru sezonul rece. Viziunea noastră este de a prezerva natura si a-i adauga plusvaloare, oferind peisajele unice ale Romaniei, aceasta multitudine de “colturi de rai”, cat mai multor perechi de ochi. Dar vrem sa facem asta cu o solutie minim invaziva, care se bazeaza pe constructii mici, care infrumuseteaza peisajul, nu il strica, oferind astfel atât locuitorilor, cât și vizitatorilor oportunitatea de a trăi in armonie unii cu altii si cu natura.“ Sorel Radu, General Manager, Swedish Carbon Modular Hub

FOTO Vama Veche gazduieste cea de-a doua ediție Tiny House Festival

Misiunea noastră este de a redefini experiența turistica in mijlocul naturii, respectând principiile durabilității și minimizării impactului ecologic. Ne angajăm să oferim soluții de cazare ecologică, cu impact ambiental redus, prin dezvoltarea unor construcții minimaliste, durabile si economice.

 Prin integrarea tendințelor în creștere ale turismului de tip Tiny House, ne propunem să deschidem porțile României către oportunități turistice neexplorate, transformând fiecare mica proprietate aflata intr-un cadru pitoresc, într-un centru de profit pentru familiile de clasa medie superioară.

“De 30 de ani tot spunem: “Romania e o tara minunata, cu un potential turistic urias!” Am pornit aceasta campanie SWEDISH GLAMPING, ROMANIAN VIEW, pentru ca vrem sa oferim romanilor oportunitatea pe care o așteptau de a valorifica acest potențial. Solutia noastra se adreseaza antreprenorilor din turism, fie celor cu experienta, care vor sa se dezvolte catre o zona mai calitativa, fie celor care au o proprietate si vor s-o transforme intr-un business.    Acum fiecare colt de rai, fiecare proprietate în natură, poate deveni un centru de profit pentru o  familie care doreste sa inceapa un mic business de turism. Tot ce-ti trebuie e un teren de 500-1000 de mp si sa fii solvabil pentru banca” Sorel Radu, General Manager, Swedish Carbon Modular Hub

Cu peste un deceniu de expertiză globală de neegalat în domeniul construcțiilor modulare pe 3 continente și mai mult de 10 proiecte mari livrate în ultimii trei ani în Suedia, remodelăm industria construcțiilor, oferind soluții rapide, calitative și economice.

De la crearea unor hoteluri confortabile la proiectarea unor zone comerciale complicate, am satisfăcut cu succes o clientelă diversă, transformând viziunile lor arhitecturale în realitate.

- +3.500 DE APARTAMENTE LIVRATE ÎN ULTIMII 3 ANI IN SUEDIA.

- +10 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN GESTIONAREA PROIECTELOR DE CLĂDIRI MODULARE, DE LA FUNDATIE PÂNĂ LA ACOPERIȘ

- +100 DE MUNCITORI SPECIALIZAȚI CU PESTE 5 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR MODULARE

Produsul nostru Swedish Glamping vine in trei variante,

  1. SOLEN, varianta gandita pentru litoral, care inseamna un complex turistic format din 4 unitati de cazare, avand o capacitate de cazare totala pentru 8-12 persoane, in camere duble cu baie si terasa proprie.
  2. BERGEN este varianta pentru deal si munte, dotat cu sistem de incalzire pentru sezonul rece, este tot un complex de 4 casute, fiecare cu dormitor dublu, baie si terasa proprie, cu o capacitate totala de cazare de 8-12 persoane.
  3. MALMO este varianta de Junior Suite, dormitor, living cu bucatarie deschisa, terasa proprie. Un Junior suite MALMO poate acomoda 4 persoane fara probleme, si cel mai mic complex poate contine minim doua Junior Suite.

FOTO Vama Veche gazduieste cea de-a doua ediție Tiny House Festival

Nu doar calitatea si durabilitatea materialelor folosite, sau costurile mici de intretinere sunt atuuri importante, dar si viteza mare de executie este un atribut important pe care il oferim pentru ca practic intri in business aproape peste noapte. Un complex se poate dezvolta de la aducerea materialelor la terenul proprietarului, in 30 de zile, la cheie.

Pretul unui COMPLEX TURISTIC DE 4 CASUTE cu terasa si pergola, este de 99,800 euro (+ TVA).

DAN ARDELEANU – CTO, SWEDISH CARBON MODULAR HUB:

“Swedish Glamping este un produs dezvoltat cu focus pe sustenabilitate. Practicile noastre eco-friendly asigură un impact minim asupra mediului, oferind în același timp o experiență de turism memorabila. Fiecare proiect este realizat folosind tehnici avansate de proiectare BIM (Building Information Modeling) care reprezintă o metodă digitală de creare și gestionare a informațiilor despre un proiect de construcție pe parcursul ciclului său de viață. Aceasta asigură coordonarea precisă a tuturor elementelor și materialelor utilizate. Integrarea BIM în procesele noastre de construcție permite un control fără egal al calității, făcând din Swedish Glamping un produs ideal pentru operatorii de turism din România.”

viewscnt
Afla mai multe despre
vama veche
tiny house festival
cazare